Kontrolka ručnej brzdy

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
roberto33

Kontrolka ručnej brzdy

Příspěvek od roberto33 »

Chcem sa niekoho opýtať či vám svietila niekedy slabšie kontrolka ručnej brzdy.ja som pri zatihanutí ručnej brzdy postrehol že ke´d ju vytiahnem hore tak svieti silno červeno ale keď ju uvolním tak nezhasne úplne ale tak slabšie svieti, a ani počas jazdy neprestane.Vymenil som druhú žiarovku aj tá druhá robila to isté dal som tam aj Ledku červenú a proste vždy rovanko.nebude to tým že mi vsía brzdy bubny vzadu alebo brzdová kvapalina?mali ste už niekto taký prípad?
Reklama

Habron

Příspěvek od Habron »

Spíš bych se zaměřil na dobíjení.
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...
hasič

Příspěvek od hasič »

Ja som tu už niekde čítal, že to robí dobíjanie - alternátor sa začína porúčať, alebo hlásenie chyby z RJ. Že ked RJ zaznamená chybu svieti táto kontrolka. Ja mám pokazené čidlo na ABS a keď sa rozbehnem po chvilke sa rozsvieti ABS a potom aj brzdova kontrolka, tak slabšie ale svieti. Skus ísť na diagnostiku.
Toť tolko kolko som vedel som napísal.
Espero 2,0 LPG, full,
Matísek 0,8
SKYPE raduskok
roberto33

Příspěvek od roberto33 »

Aj Ja som si myslel, že mi odchádza alternátor, už mi sem tam ráno(teraz keď sú mrazy) ráno nesvieti kontrolka batérie, keď zapnem klúčik a potom už keď naštartujem a po chvíli vypnem motor tak už svieti.A nemôže to byť brzdami alebo brzdová kvapalina myslíte,že mi na diagnostike ukáže čo je s tou kontrolkou Brake?
hasič

Příspěvek od hasič »

Skus pozrieť brzdovu kvapalinu a keď bude OK tak jedine na diagnostiku. Buď ti povedia čo tomu je, alebo ti len resetnu a bude po probleme.
Espero 2,0 LPG, full,
Matísek 0,8
SKYPE raduskok
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

zmer dobijeni.pak samo hladinu brzdovky.pokud mas abs a to nefunguje muze byt problem tam
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
roberto33

Příspěvek od roberto33 »

Díkes kolegové pozriem sa na to a kde je tá nádržka na brzdovú kvapalinu a čo to robí vlastne keď nie je doliate alebo je stará?Ako zistím bod varu brzdovej kvapaliny?A keď mi dobíja batéria na 14,3-14,7V tak je to OK? Ale asi najlepšie bude keď pljdem na diagnostiku,že?
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“