Kontrolka ručnej brzdy
Moderátor: Blue Lanos
Kontrolka ručnej brzdy
Chcem sa niekoho opýtať či vám svietila niekedy slabšie kontrolka ručnej brzdy.ja som pri zatihanutí ručnej brzdy postrehol že ke´d ju vytiahnem hore tak svieti silno červeno ale keď ju uvolním tak nezhasne úplne ale tak slabšie svieti, a ani počas jazdy neprestane.Vymenil som druhú žiarovku aj tá druhá robila to isté dal som tam aj Ledku červenú a proste vždy rovanko.nebude to tým že mi vsía brzdy bubny vzadu alebo brzdová kvapalina?mali ste už niekto taký prípad?
- Reklama
Ja som tu už niekde čítal, že to robí dobíjanie - alternátor sa začína porúčať, alebo hlásenie chyby z RJ. Že ked RJ zaznamená chybu svieti táto kontrolka. Ja mám pokazené čidlo na ABS a keď sa rozbehnem po chvilke sa rozsvieti ABS a potom aj brzdova kontrolka, tak slabšie ale svieti. Skus ísť na diagnostiku.
Toť tolko kolko som vedel som napísal.
Toť tolko kolko som vedel som napísal.
Espero 2,0 LPG, full,
Matísek 0,8
SKYPE raduskok
Matísek 0,8
SKYPE raduskok
Aj Ja som si myslel, že mi odchádza alternátor, už mi sem tam ráno(teraz keď sú mrazy) ráno nesvieti kontrolka batérie, keď zapnem klúčik a potom už keď naštartujem a po chvíli vypnem motor tak už svieti.A nemôže to byť brzdami alebo brzdová kvapalina myslíte,že mi na diagnostike ukáže čo je s tou kontrolkou Brake?