Dnesny den zacal uplne normalne.
Az na to, ze nas mala zobudila o pol piatej rano a uz nechcela spat. Nevadi. Siel som do obyvacky, zapol TV a satelit a - nic. Uz dlho som planoval vymenit kondenzatory v zdroji SAT prijimaca, ale stale som si hovoril, ze este chvilu vydrzia

. Nevydrzali. Akurat v sobotu rano si povedali, ze uz stacilo.
Prehovarat rodinu o tom, ze musim zohnat nahradne diely, ani tak dlho netrvalo. Hlavne maly bez Toma&Jerryho nemoze byt

. Sadol som do auta a dve hodiny zhanal otvorenu predajnu s elektronickymi suciastkami. Nakoniec som nasiel. Tu najdrahsiu. Normalne za 50, u nich za 250 ...
No nic, bol som rad, ze mam, co som potreboval. Medzitym sa zotmelo a zacalo snezit. Bol som na moste Apollo. Kazdy tam siel pomaly, smykalo, nedalo sa poriadne ani rozbehnut, nie to este brzdit. Len jednej blondine v "terennom" mercedese to asi nedoslo, a snazila sa prejst okolo nas. Vsetci sme sli tak 20km/h. Ale blondinsky mozok (teda, ak existuje) asi nefunguje spolahlivo. Skoncilo to obuchanym medakom o zabradlie .
Bohuzial, zobrala so sebou dalsie tri auta

. Mna to minulo o centimetre. Nastastie ....
Ked som dal dokopy satelit, myslel som, ze sa uz nic nestane. Omyl. Dcera dotiahla do kuchyne hracku na kolieskach. A ja som nemal asi nic ine co robit, tak som na nu slapol. Bohuzial, odnieslo to koleno. Mal som natiahnute vazivo, uz niekolko tyzdnov som si to liecil. Prestalo boliet pred dvoma dnami.... Uz ma boli zas

. Ktovie, ako na dlho.
Tak teraz pisem, myslim na to, ze "na posrateho aj hajzel spadne" a dufam, ze si pri tom nevyklbim zapastie ...
No, co uz. Raz za cas sa DEN-BLBEC prihodi asi kazdemu

V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black