palivové čerpadlo

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jasně a hlavně aby si dodával česrtvý benzín to že nastartujěš na benzín a po 1 minutě se ti to přepne na plyn nestačí ;) plyn vysušuje a tak se zanášejí a zalepují vstřiky ale hlavně je to kvůli té výměně benzínu v nádrži za čerství i když už neušetříš tolik ale myslím že to stojí za ušetření poměrně drahých součástek v motoru 8)
Reklama

Granko

Příspěvek od Granko »

no, ked sa podari, tak do toho tankujem V Power Racing, ma to vyznam ? ze, ked ho je malo, nech je aspon aditivovany a nieco precisti....
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jo ale hlavní je aby se spotřebovovával a měnil za čerstvy 8)
RoSta

palivové čerpadlo

Příspěvek od RoSta »

petrm píše:Přesně tak na většině plynovejch aut vydrží palivová pumpa mnohem méně než na běžném benzínu běží totiž stále a je jedno jestli je to na plyn nebo benzín :(
Ako prevenciu by som odporučil výrobky značky METANOVA (alebo METABOND?), sám mám od nich niečo v oleji a nebojím sa od vtedy motor občas potrápiť. Do benzínu majú tuším tiež niečo, asi si to tam dám, tiež mám LPG, tak len pre istotu. 8)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Je to správně jak píšeš Metabond samozřejmě aditivum v benzínu pomůže ale stejně bych něco najel na benzín 8)
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Ja mam zasa vynikajuce skusenosti s aditivami STP do benzinu. Naposledy som do plnej nadrze pred tankovanim vlial aditivum na cistenie ventilov a po vyjazdeni asi dvoch plnych nadrzi sa motor ustalil,ide tichsie,len si tak sumi a zda sa mi ze aj pravidelnejsie. Zaujimavy poznatok. Cas od casu dolejem do nadrze aj aditivum na cistenie palivoveho systemu. Pomoze to urcite,uskodit to neuskodi.
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

8) jo moje řeč taky tam čas od času něco šoupnu já zase používám Valvoline nabo Wins nebo Fuchs oil 8)
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Tak zas som o nieco mudrejsi. :roll: Nabuduce, sa na benzinke po tom popozeram. 8)
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory