PANORAMA V LAVO
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
PANORAMA V LAVO
Dostalo sa mi doruk panoramaticke sklo vonkajsieho spetaku na vodicovej strane z WV GOLF. po 20 minutach brusenia uz pasovalo do povodneho cierneho plastoveho ramika na mojej NEXII. Tejto uprave pripisujem zatial len pozitivne body. Mozno dobry typ pre ostatnych ktory sa nudia. VYBORNY VYHLAD
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Adro, díky za tip. Tento nápad mám v hlavě už několik let, ale ještě jsem neměl čas to zrealizovat. Může prosím napsat, jak jsi tam to sklo uchytil? Nemáš případně foto? Díky.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
nefotil som to sice ale mozem to popisat. povodne sklo zo spetaku treba opatrne vypacit drzi na 4 klipsnach. mame v ruke ploche zrkadlo v ciernom plastovom ramiku ktore zohrejeme nad plynom po obvode a opatrne krasne dookola vylupneme povodne sklo. treba to zohriat lebo inac to nejde von. Panoramaticke sklo v mojom pripade z WV GOLF (novsi model nie tie stare kocky) nieje v ramiku ale bohuzial celoplosne nalepeny obojstrannou kvalitnou paskou na svoj plastovy drziak. Tu som znova pouzil ohrev nad plynom + kuchynsky noz na oddelenie.(opatrne aby sa neposkriabala reflexna folia skla) Povodne ploche sklo som tenkou permanenkou obkreslil na panoramaticke sklo. Akurat z dvoch protilahlych stran treba odrusit rohy. na bruenie som pouzil kotuc do vrtacky ( gumeny so suchym zipsom na ktory sa lepia brusne papiere priemer tusim 12 cm ) zrnitost 50 aluminium oxide spotreba 3 nove kotuce. Hotove vybrusene sklo som opatrne zasadil do nahriateho ramika a ramik zacvakol nazad do spetaku. vysledok je uzastny. zajtra odfotim a hodim to sem. lepsie ako original.
Toto je vysledne foto.Na prvy pohlad ziadna zmena a to som aj rad ze tu zmenu nevidno lebo vyzera to ako od vyroby.
1. Za pásikom vidim "mrtvy bod" bez lepenia dodatocneho zrkadielka.
2: Po obvode zrkadla nevidno ziaden zasah, je presne vybrusene podla originalu
3. Antenu som vypodložkoval tj. vysuva len 3 diely. je kratsia, vyzera lepsie prijem ostal a neohrozuje uz trolejove vedenie.
1. Za pásikom vidim "mrtvy bod" bez lepenia dodatocneho zrkadielka.
2: Po obvode zrkadla nevidno ziaden zasah, je presne vybrusene podla originalu
3. Antenu som vypodložkoval tj. vysuva len 3 diely. je kratsia, vyzera lepsie prijem ostal a neohrozuje uz trolejove vedenie.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: