Matiz mě odveze do hrobu.
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Este k tomu imobilizeru - pisal si ze kontrolka neblika, a auto nejde nastartovat vobec? Ak je to tak, tak potom je problem jasny. Este skusit nahradny kluc. Neodpojil niekto baterku, ked bol kluc v zapalovani? Tym by bol problem uplne jasny...
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
nevim ale pokud nesviti dioda imobilizeru asi odesel do vecnych lovist.
mam dojem ze pokud nejde immo tak to jiskru dava ale neotvira vstriky.
a jeste bych se urcite podival do rozdelovace na opticky snimac jestli neni nejak poskozeny nebo spinavy.je to pod vickem a pod palcem a pod tim plastem a zeleznym krytem.ale to by bylo myslim na diagnoze videt a i ten immobilizer.
mam dojem ze pokud nejde immo tak to jiskru dava ale neotvira vstriky.
a jeste bych se urcite podival do rozdelovace na opticky snimac jestli neni nejak poskozeny nebo spinavy.je to pod vickem a pod palcem a pod tim plastem a zeleznym krytem.ale to by bylo myslim na diagnoze videt a i ten immobilizer.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
skus si spravit este raz diagnostiku prepoj na svorke a-c drotom a pozeraj na sheck motora mal by zacat blikat. nulu vyblikava 10krat a kod 1500 vyblika len raz ostatne chyby bude postupne 3krat za sebou.Inac kod 1500 ti vyblika vzdy aj ked je vsetko ok.
Fotky rozobrateho rozdelovaca najdes na spolocnom albume u Rada77
Fotky rozobrateho rozdelovaca najdes na spolocnom albume u Rada77
Bud si stiahni Service Manual http://cid-2f24ce918a0d0c29.skydrive.li ... wsignin1.0 , alebo si to len opis na papier a napis sem. Pozistujeme...
....
ten manuál nějak nejde stáhnout,zkoušel to i kolega jinde
a k tomu propojení kvůli vyblikání závad: je tam ta stará zásuvka kterou mi nikdo neuměl napojit kromě dealera. To mám normálně propojit piny na zásuvce????
Možná se ptám hloupě ale Daewoo takhle rozebírám poprvé.
a k tomu propojení kvůli vyblikání závad: je tam ta stará zásuvka kterou mi nikdo neuměl napojit kromě dealera. To mám normálně propojit piny na zásuvce????
Možná se ptám hloupě ale Daewoo takhle rozebírám poprvé.
Neviem kde je chyba, manual stahovat ide, chalani ho uz stahovali viaceri... Co sa tyka ALDL konektora, staci kus drotu al. spinku a prepojit A a C piny, dat kluc do polohy 1 a pozerat vyblikavanie kontrolkou "Check". Ako uz bolo pisane, kod 1500 je standard a zobrazuje sa vzdy, ale nic neznamena (asi len info, ze to funguje). Treba papier a pero a zapisat si 4-miestne kody.