Omezenie otacok motora

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
ferino28

Omezenie otacok motora

Příspěvek od ferino28 »

To, ze ma nexia omezovac otacok ste vedeli :lol: :lol: :lol: Ked mam dobru naladu a situacia to dovoli tak trocha rad ukazem zadok (Nexie :D ) aj silnejsim autam. Problem je v tom, ze ma motor omezuje v otackach. Proste v 4.500 ot. akoby mu dojde dych (ako by sa odpojil jeden valec) a viac ako 5800 proste neda. Aby bola predstava tak zoznam menenych novych veci co by s tym nieco mohli mat: Sviecky, sada kablov, palec+hlava rozdelovaca. Diag. bez chyby, baterka zanovna, dobijanie v poriadku, rozvody menene (chyba sa prejavovala aj pred vymenou), lambda sonda na 100% OK, olej Valvoline, benzin OMW, skrt. klapka vycistena, palivov. filter novy. Motor perf. startuje aj pri - 26 , volnobeh drzi pekne, akceleracia bez skubania, proste inak bez problemov. Max. rychlost bola 190 km/h. Tak a teraz BABO RAD(ale az tak ma to netrapi, uz som si zvykol, ze nad 4.000 ot. proste ziaden zazrak a tak podla toho aj radim), ale mozno niekoho este nieco napadne.
Reklama

SK

Příspěvek od SK »

hmm neviem ci mas 16V alebo 8V??? ale ten 8V nejak do otacok nechce...a mna to vypne niekde na 7700 parkrat sa mi to uz podarilo ale mam 16V
SK

Příspěvek od SK »

a zalezi na ktorej rychlosti to chces vytocit?? na 5ke mozes byt rak ak z toho 5800 vytocis.... :lol: ale na jednotke dvojke aj trojke by to malo ist do obmedzovaca bez problemov.
Habron

Příspěvek od Habron »

Nexia má omezovač otáček, ale ten jaksi funguje úplně jinak, než popisuješ.

To co popisuješ je, myslím, způsobeno tou věcí, mezi sedačkou a volantem (popř. pedálama).
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Habron píše:Nexia má omezovač otáček, ale ten jaksi funguje úplně jinak, než popisuješ.

To co popisuješ je, myslím, způsobeno tou věcí, mezi sedačkou a volantem (popř. pedálama).
:D :D :D To je dobre :!: Mam 8 V a stava sa mi to na tretom stupni pri napr. obiehani, ale aj ked stpjim a bez rychlosti pridam plyn. Uz som si na to zvykol takze ju vytocim max. do 4.000 ot. a preradim.
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

ferino28 píše:
Habron píše:Nexia má omezovač otáček, ale ten jaksi funguje úplně jinak, než popisuješ.

:D :D :D To je dobre :!: Mam 8 V a stava sa mi to na tretom stupni pri napr. obiehani, ale aj ked stpjim a bez rychlosti pridam plyn. Uz som si na to zvykol takze ju vytocim max. do 4.000 ot. a preradim.
Já už teda Nexii na omezovač dostal,a u mě končí asi při 6800,pak se to začne hádat a dál už nechce.Mám 1.5 8ventil.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Habron

Příspěvek od Habron »

Já se tam dostal asi 2x. Jednou úmyslně, protože jsem to chtěl zkusit a podruhý řídila žena a nějak toho na ní bylo moc činností najednou, tak zapoměla řadit :-))
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...
OConnor

obmedzovac

Příspěvek od OConnor »

trosku som sa nudil, a taq som ju troska vytocil az po "cervene" :D inac je to 7000RPM presne + mozno dake drobne.

http://www.ceknito.sk/video/116506
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

kazdej elektronicky rizenej motor ma omezovac otacek.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

obcas i vymena prevodovky pomuze k tomu aby si se nedostal do cervenyho
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD