TACHOMETER - RADAR
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
TACHOMETER - RADAR
postrehol som fakt, ze rucicka tachometra na mojej Nexii neukazuje skutocne hodnoty. Presiel som okolo nie jedneho digitalneho radaru instalovaneho v rôznych mestách a vysledky boli nasledujuce: tachometer 40 - radar 34 tachometer 60 - radar 53. cize diskutabilna moze byt aj pokorena 170-ka o ktorej som cital na tomto fore.
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Ne jenom na tvojí Nessi. Každej tacháč proměřuje a ukazuje víc než jedeš doopravdy. On dokonce musí podle nějakejch norem nebo zákonů ukazovat víc.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Hanzy
Ono dela hodne i jen vzorek ne pneu a je velky rozdil pokud mate nove gumy nebo uz jedete nadoraz sjetyma.A to uz vubec nemluvim o tom kdyz tam date kola jine...nejlip zmerit GPS a je to.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Kessler píše:GPS nemá každý...zato přesný otáčkoměr má skoro každý a tak si to můžete jednoduše spočítat podle kvaltu, převodového poměru a rozměru kola...
Ja GPS jeste taky nemam ale mel jsem ji uz ne jednou v aute pujcenou a mel jsem rozdil asi -3km/h ale jak rikam je velky rozdil i jen v gumach a nez to slozite pocitat mi pripadne ze je lepsi si od nekoho GPS pujcit a je to...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Tachometry musí vždy ukazovat méně než je rychlost skutečná. Pokud by ukazoval více nebylo by auto schváleno do provozu. Já s Nubi jezdím po vesnicích 60 na tacháči což je cca 55 (většinou jsem nejpomalejší a zdržuju rychlejší kamiony a Avie) a zatím mi to prochází.....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Presne naopak, musia ukazovať viac ako je rýchlosť skutočná.Richard píše:Tachometry musí vždy ukazovat méně než je rychlost skutečná. Pokud by ukazoval více nebylo by auto schváleno do provozu. Já s Nubi jezdím po vesnicích 60 na tacháči což je cca 55 (většinou jsem nejpomalejší a zdržuju rychlejší kamiony a Avie) a zatím mi to prochází.....
Ale ostatné je OK.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Jo kluci i mistr tesař se někdy upíše.... ale myslel jsem to dobře tacháč musí samo ukazovat víc než ve skutečnosti jedu - omluva oprava
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: TACHOMETER - RADAR
Jo, pane kolego, to zase není nic až tak objevného. Takto proměřují snad všechna auta podle nějakých norem. Ideální je GPS.Adro píše:postrehol som fakt, ze rucicka tachometra na mojej Nexii neukazuje skutocne hodnoty. Presiel som okolo nie jedneho digitalneho radaru instalovaneho v rôznych mestách a vysledky boli nasledujuce: tachometer 40 - radar 34 tachometer 60 - radar 53. cize diskutabilna moze byt aj pokorena 170-ka o ktorej som cital na tomto fore.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project