Výměna čelního skla - cena?

Moderátor: Blue Lanos

Radek

Výměna čelního skla - cena?

Příspěvek od Radek »

Někdo mi rozbil čelní sklo. Vy kdo jste měli podobnou zkušenost - jaká je cena za výměnu? Předem děkuji.
Reklama

Ido

Příspěvek od Ido »

Výměna skla na Matize stojí od 5500 nahoru (zjišťoval jsem to dost důkladně asi před třemi měsíci). V tomto případě se ale jedná o to nejlevnější a nejobyčejnější sklo. Ale existují i možnosti sklo spravit. Pokud tam máš ťukance, spraví ti to prakticky kdekoliv. Pokud je tam prasklina do 20 cm, jde to taky. Ale málokdo se do toho pustí, protože technologie je dost nákladná. Já takového člověka našel (4 cm čistá nitková prasklina) a jsem spokojený. Prasklina se dál nezvětšuje a z vnější strany je prakticka neviditelná. Problém by neměl být ani u STK či policajtů, protože technologie je schválena MDS a má atest.
Daewoo Matiz CD, 2000, silver
Miloš

Příspěvek od Miloš »

V Chabařovicích před rokem výměna čelního skla 8700,-Kč je to komplet s prací. :x
New Spark LS 2011 oranž.metla 1000km :-))[
Radek

Příspěvek od Radek »

Jeste bych se zeptal - pokud nekdo mate prehled - jsou schopny v autorizovanem servisu nove sklo dodat dejme tomu do tydne, nebo se musim smirit s dlouhou cekaci dobou?
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jak kde ale většinou by to neměl být problém ;) skus si jich obtelefonovat víc a uvidíš 8)
milosh

Příspěvek od milosh »

Tak to je teda dobrej ranec :lol:
Snad mi to pokryje havarijni pojistka, az se mi neco podobnyho prihodi...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

milosh píše:Tak to je teda dobrej ranec :lol:
Tak to se teda "NEKDO" ma, kdyz si muze dovolit havarijni pojisteni, ze Miloshi??? :lol: :lol: :lol:

Only JOKE !
milosh

Příspěvek od milosh »

Robert píše:
milosh píše:Tak to je teda dobrej ranec :lol:
Tak to se teda "NEKDO" ma, kdyz si muze dovolit havarijni pojisteni, ze Miloshi??? :lol: :lol: :lol:

Only JOKE !
Uz se mi to kolikrat vyplatilo - bouracka, vykradeny auto atd.. Takze tech 7000 rocne navic obetuju. Auto je psany na tatau a on dela v ČP :)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

já mám Matíze pojištěného pouze proti krádeži a k tomu připlácím 500 Kč na čelní sklo.Již se mi to vyplatilo,jednou jsme měnil již rozbité sklo od protijedoucího auta.Když je čelní sklo připojištěno,nemusíte shánět viníka.Tenkrát pojišťovna zaplatila za opravu něco málo pod 8000 Kč.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
czdrafel@volny.cz

čelní sklo MATIZ

Příspěvek od czdrafel@volny.cz »

Mohu nabídnout nové čelní s dokladem a zárukou tónované
3540,- s DPH, těsnění čelního skla 127,-Kč s DPH.
tel. 777 007 000, czdrafel@volny.cz .... Vašek F.
Práci v servise zkusím domluvit. Cenu zatím neznám.
Radek

Příspěvek od Radek »

Dekuji vsem za odpovedi - poslednimu prispevovateli za nabidku. Bohuzel uz pozde. Potreboval jsem to rychle opravit - dokonce jsem nasel firmu, ktera mi to udelala v nedeli. Cena 6500,-.
viki

Příspěvek od viki »

uff to sou palby, uz dost dlouho zvazuju havarijni poj., snad od pristiho roku, doufam ze se mi do te doby nic nestane, jinak by me asi kleplo:( kdyz si vemu ze jsem (pojistovna)kdyz me nabourali zezadu zaplatila asi 55 tisic! des a to to vypadalo ze tzomu nic neni...kdyz si vemu ze jsem za tuto castku matiska skoro koupila, desny a tak se to asi fakt vyplati to havarijko..
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Tak to jsou ale palky.....takovy nehorazny ceny za sklo??? :?
To je snad zlej sen 8)
Loobo

Příspěvek od Loobo »

Robert píše:Tak to jsou ale palky.....takovy nehorazny ceny za sklo??? :?
To je snad zlej sen 8)
No jo, dneska je všechno drahý...holt si musíme zvyknout :cry:
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

aj ja uz rozmyslam o havarijnom poisteni. mozno u nich budem castym zakaznikom a daju mi nejake zlavy :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“