středočeský sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
ok Petře ale bacha je to archeologická lokalita -- už jsem na to byl taky upozorněnconpet píše:A když nebude bláto, tak by jsme mohli udělat nějakou seanci na tom kopci Chotuc. Tam jsem se chtěl podívat už minule , ale nějak už nebyl čas.
http://www.sweb.cz/owlmysterious/chotuc.htm
ps: detektor beru s sebou
ŘEZNÍK
- Hanzy
Typuju to na naky sortiment ze zabijacky jelita jitrnice?Hele chlape neblazni at tam nemas sjezd vetsi nez co byl na jakemkoli srazu...Vít, Jiří píše:- nejsi daleko nápověda-patřej k tomu špejleGoose píše:Jak te znam tak to prekvapeni bude neco s jidlem...treba sele nebi rovnou tele...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
vlastně jsem to pojal jako malej Baldovec - né že bych mu chtěl konkurovat ale víc se mi líbí malý srazy než mega srazHanzy píše:Typuju to na naky sortiment ze zabijacky jelita jitrnice?Hele chlape neblazni at tam nemas sjezd vetsi nez co byl na jakemkoli srazu...Vít, Jiří píše:- nejsi daleko nápověda-patřej k tomu špejleGoose píše:Jak te znam tak to prekvapeni bude neco s jidlem...treba sele nebi rovnou tele...
ŘEZNÍK
no jirko minule jsem to nejak nedokazal diky brachovi ale tentokrat bych se tam k vam rad prijel podivat.Tvuj bratr me tam zve uz asi rok a ja porad nejak nemam cas.zkusim to konecne nejak naplanovat a rad Vas oba navstivim.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
tak jestli mě jako nováčka uvítáte a místa je dost, rád přijedu ( i když sám), sice jsem severočech, ale můj táta se narodil ve Starý Boleslavi, tak jsem alespoň z poloviny . jinak příští týden budu kousek od toho místa jedu na školení do Čelákovic, tak možná na cestě zpět si udělám výlet a tu vesničku projedu
Leganza 2,0 CDX (1997) černá