Co si o sobě myslím, jako o řidiči?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Přijeď se v sobotu brzy ráno podívat, jak trhovci najíždějí na Brandýsské náměstí. Vem si velký kapesník na slzy. Budeš plakat a to buď smíchem nebo hrůzou, co je všechno možné. Uvidíš, že auta s mělnickou značkou, většinou staršího typu , mají obrovský problém, třeba při zacouvání mezi auta! Ono to není opravdu jednoduché, když kvůli kabátu a klobouku dozadu nevidíš! Ukázaná platí. Přesvědč se sám !
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Reklama
Ty jo,tak si tam uděláme srazík atrošku jim zvedneme mandle?Hynek píše: Přijeď se v sobotu brzy ráno podívat, jak trhovci najíždějí na Brandýsské náměstí. Vem si velký kapesník na slzy. Budeš plakat a to buď smíchem nebo hrůzou, co je všechno možné. Uvidíš, že auta s mělnickou značkou, většinou staršího typu , mají obrovský problém, třeba při zacouvání mezi auta! Ono to není opravdu jednoduché, když kvůli kabátu a klobouku dozadu nevidíš! Ukázaná platí. Přesvědč se sám !
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Dneska ráno, než jsem šel do práce, jsem viděl na ČT 2 jeden z těch krátkých pořadů od BESIPu....můžu vám říct, že mě běhal mráz po zádech jak hrom.....tradiční pořady od BESIPu jsem vždycky spíš jen tak zkouknul, ty "reklamní" videa z Anglie, kde ukazovali, co se stane,když....velká rychlost, nepozornost atd. (odkazy jsou tady někde na fóru, se mnou docela hnuly, ale dneska ráno to byla síla.....mluvili tam 3 lidi a jejich povídání bylo doplněno demonstačním klipem.....první mluvil hasič....mluvil o nehodách a jeho výraz obličeje nezapomenu...ten obrovskej smutek nad tím, kdy tahal z auta mrtvou mladou holku s přítelem a zrovna zazvonil telefon, kde na displeji bylo MÁMA, byl všeříkající, nebo vrak auta, kde smrděl chlast a v autě našli plno flašek od alkoholu, řidič mrtev....pak mluvil řidič sanitky, je mu asi 35 a říkal, že i když tohle dělá už 10 let na tak si pořád nezvyknul...třeba případ, kdy holka z auta neměla skoro škrábnutí, vezli jí do nemocnice a ona jim 2 x "exla"...vždycky se jim podařilo jí oživit...potřetí se to už nepovedlo....a pak mluvila krásná holka,jejíž vášní byly motorky...jednou vjela do zatáčky, bylo tam mokrý listí a v protisměru náklaďák.....je na vozíčku....šílená věc!
Ale myslím, že i když hovado řidič zůstane hovadem, tak takhle udělanej pořad by mohl pár lidem hnout se svědomím....pořád na to musím myslet a není mi z toho vůbec fajn.
Kluci, co děláte hasiče a záchranáře....obrovská pokora a respekt, protože i když jsem tohle řemeslo chtěl dělat, tak bych to nezvládnul...pomoct člověku, kterej je v nebezpečí života zvládnu (bohužel se mi to už dvakrát stalo - byť ne při autonehodě), ale přijet k nehodě, kdy musím vytáhnout člověka po smrti.....nevím co by to se mnou udělalo po tom, když bych to udělal....
Ale myslím, že i když hovado řidič zůstane hovadem, tak takhle udělanej pořad by mohl pár lidem hnout se svědomím....pořád na to musím myslet a není mi z toho vůbec fajn.
Kluci, co děláte hasiče a záchranáře....obrovská pokora a respekt, protože i když jsem tohle řemeslo chtěl dělat, tak bych to nezvládnul...pomoct člověku, kterej je v nebezpečí života zvládnu (bohužel se mi to už dvakrát stalo - byť ne při autonehodě), ale přijet k nehodě, kdy musím vytáhnout člověka po smrti.....nevím co by to se mnou udělalo po tom, když bych to udělal....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš : Vidíš, jak "krásně" to na tebe funguje? Jistě se mnou budeš souhlasit, že pokud by součástí trestu pro bezohledného řidiče byl den dovolené stráveny na příjmu v nemocnici, která ten den "bere" autonehody, by byl opodstatněný. Možná by těch smrťáků ubylo. Ráno ukazovali v TV graf, kde bylo 49% z mrtvých na silnici nezaviněně!!!!!! Je to hrůza. jedeš a nějaký ozralý prase ti během vteřiny změní nebo vezme život!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
pokec
...jaký jsem řidič - samochvála jaksi smrdí - nicméně snad vyježděný ( asi 1,5 mil. km - nedávno jsem si dal práci s počítáním a stějně jsem na lecos zapoměl ), ctím Brouska s jeho excelentním přístupem k pravidlům SP zvláště rychlosti - s tím jsem byl na štíru ( po zavedení bodového systému si dávám bacha )...to by mělo patřit taky do hodnocení...
ale nápad Soukupa s Brandýským srazem považuji za " přihlouplý " - nemám potřebu si něco takto dokazovat...navíc ti řidiči jsou na tom tak, třeba proto, že jezdí málo a v malým provozu ale jsou taky účastníci provozu...no a to souvisí, taky s tím jaký jsem řidič ( nevím už v kterým § je daná ohleduplnost k začátečníkům ap. ), klobouk nenosím, ale nejspíš by mi nevadil při couvání používám vnější zpětná zrcátka i vnitřní - zkuste a poznáte, že to jde lépe než systém " točím hlavou jak holub na báni " a bolí mi za krkem...
a pokud si jdu zakouřit na balkón tak sleduji kolika řidičům dělá problém zaparkovat ať už do řady ( bezmála půl metr vedle obrubníku nebo kolmo mezi auta, a to jsem pražák a v Praze...co dodat více
Mějte se fajn
ale nápad Soukupa s Brandýským srazem považuji za " přihlouplý " - nemám potřebu si něco takto dokazovat...navíc ti řidiči jsou na tom tak, třeba proto, že jezdí málo a v malým provozu ale jsou taky účastníci provozu...no a to souvisí, taky s tím jaký jsem řidič ( nevím už v kterým § je daná ohleduplnost k začátečníkům ap. ), klobouk nenosím, ale nejspíš by mi nevadil při couvání používám vnější zpětná zrcátka i vnitřní - zkuste a poznáte, že to jde lépe než systém " točím hlavou jak holub na báni " a bolí mi za krkem...
a pokud si jdu zakouřit na balkón tak sleduji kolika řidičům dělá problém zaparkovat ať už do řady ( bezmála půl metr vedle obrubníku nebo kolmo mezi auta, a to jsem pražák a v Praze...co dodat více
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
pokec
...to Hynku nedávno jsem četl - pokles smrtelných nehod v NSR oproti roku 1975 na 25% původní hodnoty, a to vše při nárustu dopravy...není co dodat
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Serpico, nevím co je "přihlouplé" na srazu v Brandýse.....trochu mi to uniká.....
Jinak taky používá zrcátka....asi zvyk ze začátků mého působení za volantem (když nepočítám ježdění "na černo" po polní cestě)...prvních pár kilometrů jsem najezdil s Pick-upem nebo dodávkou ...je to lepší a nebolí za krkem...otáčím se jen někdy....
Hynku,byla to masáž....a ten trest by byl nejspíš to nejlepší, akorát by musel dělat něco hodně vedlejšího, protože na příjmu to musí jít rychle a jako na drátkách bych řekl....
Jinak taky používá zrcátka....asi zvyk ze začátků mého působení za volantem (když nepočítám ježdění "na černo" po polní cestě)...prvních pár kilometrů jsem najezdil s Pick-upem nebo dodávkou ...je to lepší a nebolí za krkem...otáčím se jen někdy....
Hynku,byla to masáž....a ten trest by byl nejspíš to nejlepší, akorát by musel dělat něco hodně vedlejšího, protože na příjmu to musí jít rychle a jako na drátkách bych řekl....
pokec
...to Ivoš toto mi připadá přihlouplé, nakonec můžeš na to mít jiný názor:
Hynek napsal:
Přijeď se v sobotu brzy ráno podívat, jak trhovci najíždějí na Brandýsské náměstí. Vem si velký kapesník na slzy. Budeš plakat a to buď smíchem nebo hrůzou, co je všechno možné. Uvidíš, že auta s mělnickou značkou, většinou staršího typu , mají obrovský problém, třeba při zacouvání mezi auta! Ono to není opravdu jednoduché, když kvůli kabátu a klobouku dozadu nevidíš! Ukázaná platí. Přesvědč se sám
Soukup napsal:
Ty jo,tak si tam uděláme srazík atrošku jim zvedneme mandle?
Přijeď se v sobotu brzy ráno podívat, jak trhovci najíždějí na Brandýsské náměstí. Vem si velký kapesník na slzy. Budeš plakat a to buď smíchem nebo hrůzou, co je všechno možné. Uvidíš, že auta s mělnickou značkou, většinou staršího typu , mají obrovský problém, třeba při zacouvání mezi auta! Ono to není opravdu jednoduché, když kvůli kabátu a klobouku dozadu nevidíš! Ukázaná platí. Přesvědč se sám
Soukup napsal:
Ty jo,tak si tam uděláme srazík atrošku jim zvedneme mandle?
serpico
serpico
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bylo psáno z legrace....nebo aspoň tak jsem to pochopil. A co se týká důchodců v kloboucích za volantem zánovních škodovek....nezbývá mi než souhlasit a to napříč všemi kraji. jejich jízda je většinou katastrofa....po volantu ručkují, jak na hrazdě, couvání jim dělá obří problém, většinou jezdí v obci 40 a mimo obec 70. Díky tomu se za nimi tvoří kolony, pak někomu rupne po několika kilometrech v kouli, začne předjíždět a neštěstí je na světě....a to jen kvůli "dědkovi", který si myslí, že svou jízdou nikomu neublíží. Naštěstí je ale dost důchodců, kteří jezdí dobře a normálně.
Takže tomu, co napsal Hynek bych se nedivil...U nás v Pardubkách je to totéž u hřbitova.....oni tam najedou....rozestup mezi auty je pomalu na Tatrovku a pak se hrozně diví, že jim někdo nadává, když potřebuje zaparkovat a nemůže, protože na místě pro 20 aut jich stojí 10 a víc se tam nevejde...ani Matísek....
Takže tomu, co napsal Hynek bych se nedivil...U nás v Pardubkách je to totéž u hřbitova.....oni tam najedou....rozestup mezi auty je pomalu na Tatrovku a pak se hrozně diví, že jim někdo nadává, když potřebuje zaparkovat a nemůže, protože na místě pro 20 aut jich stojí 10 a víc se tam nevejde...ani Matísek....
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Tak buď mám 100% jistotu že to stihnu a začnu předjíždět a nebo tu jistotu nemám a nepředjíždím...největší neštěstí není ten dědek, ale nervní řidič, kterej se nechá takhle blbě vyprovokovat...dědka prostě předjedu, když to jde a hotovo...a když to nejde, tak to prostě nejde...Ivoš píše:mimo obec 70. Díky tomu se za nimi tvoří kolony, pak někomu rupne po několika kilometrech v kouli, začne předjíždět a neštěstí je na světě....a to jen kvůli "dědkovi", který si myslí, že svou jízdou nikomu neublíží.
...mně to teda většinou s těma 40 kW nejde a tak jsem se naučil trpělivosti...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, ale my co můžem tak je to dost otravný courat se třeba 10 nebo 20 km za takovýmhle troubou, takže to by vybublal skoro každej.....jak píšeš, když to nejde, tak nepředjíždím...já měl na mysli situaci, kdy právě za tohohle dědu se nalepí další, kterej se zas bojí předjet a pak si předjížděj 2 auta naráz.....zvlášť když ti v protisměru pořád dranděj auta.....
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Nic si z toho nedělej...tuhle jsem jel do Prahy za obzvlášť hustýho provozu, za HavlBrodem jsem dojel dva náklaďáky a jel jsem za něma až do Čáslavi...v každým dokopci jak jsou dva pruhy se totiž vždycky navzájem předjeli... ...a nedostal se před ně nikdo...jeden trouba to zkoušel a v polovině náklaďáku šel na brzdy a tak tak že se stihl zařadit zpátky...
...takže hlavně to chce klid a nohy v teple...
...takže hlavně to chce klid a nohy v teple...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
To Kessler moje řeč,kam nevidim,tam to nepošlu a na kamion to chce bud dost času,nebo silné auto. Ivoši děkuju,že jsi to s tím srazem pochopil. Jinak pro všechny zbylé ten Brandýs byl myslen s humorem! Já mám rád na sraz klidná místa.A pro Serpica,koukej na smajlíky!Kessler píše:Tak buď mám 100% jistotu že to stihnu a začnu předjíždět a nebo tu jistotu nemám a nepředjíždím...největší neštěstí není ten dědek, ale nervní řidič, kterej se nechá takhle blbě vyprovokovat...dědka prostě předjedu, když to jde a hotovo...a když to nejde, tak to prostě nejde...Ivoš píše:mimo obec 70. Díky tomu se za nimi tvoří kolony, pak někomu rupne po několika kilometrech v kouli, začne předjíždět a neštěstí je na světě....a to jen kvůli "dědkovi", který si myslí, že svou jízdou nikomu neublíží.
...mně to teda většinou s těma 40 kW nejde a tak jsem se naučil trpělivosti...
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS