Dnešné čistenie

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
newnexia

Dnešné čistenie

Příspěvek od newnexia »

Ludia mne v poslednej dobe stale nieco odchadza...najprv hmlovky potom klaksoon, dnes som si umyval auto..prevazne interieeer + okna z vnutra z vonku .. a ked som isiel domou zadne repra mi prestali hrat basy...iba vysky...no si predstavte ten zvuk :) ako fakt neviem ze preco najprv len vynechavali teraz nejdu vobec..neviem co sa s tim mohlo stat..pri najhorsom kupim nove ale tak sa bojim ze ani tam nepojdu..to je ale asi blbost nie ?? v kabelaži nieco take....myslite ze to moze byt len s repro ?? neprskol som tam vodu tak neviem...mam tam origoš..neviete ake mi tam pasnu repro ? diki caff
Reklama

ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Ak tie repraky boli povodne, tak sa necuduj ze odisli. Ked das dole ten kryt, tak to pochopis.
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

oba naraz ?
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
newnexia

Příspěvek od newnexia »

hej ..naraz,,teraz hraju ticho a bez basou ... som si spomenul ze kamos dal radio na plne gule a potom to stiahol...mozno sa odpalili ale oni tie basy potom isli tak prerusovane vypol som auto a o hodinu som sa vratil a uz nesli vobec..snad som neodpalil nieco na radiu mam panasonic na cd ale len repro co myslite??? a ake repro mi tam budu pasovat ?
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

to mě taky. je zajímavé že nexie celý rok nic ale jednou v zimě se to vždy posere totálně. jo dneska mi ještě přibylo k tomu všemu s motorem že se mi rozsvítil airbag
Rodis

Příspěvek od Rodis »

pasujú tam okrúhle HERTZ 165-ky, samozrejme aj iné tohto priemeru :? hm ale teraz som na pochybách.... aj mne odišiel klaksón, no proste "umrel" :cry:
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...

Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
newnexia

Příspěvek od newnexia »

radis...a co s tim klaksoonom chcem to mat ok a neviem co robit :( ...kupil som blaupunkty tie su zevraj tiez dost dobre...;))
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

newnexia píše:radis...a co s tim klaksoonom chcem to mat ok a neviem co robit :( ...kupil som blaupunkty tie su zevraj tiez dost dobre...;))
Tak si to najskor premeraj ci tam ide stava (na ten klakson), alebo je uz v .... Pozor, meraj pri zapnutom zapalovani a malo by tam byt stale + a ked stlacis ten spinac na volante, tak by tam malo prist aj - pol. MERAT! Ale pravdepodobne bude chyba v kabelovom zvazku (myslim ze niekde pod chladicom) sa ten kabel rozdeluje a tam to oxiduje.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“