žárovky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
To jsem nevěděl, že H4 pro plastové paraboly nesmí vyzařovat UV záření. Mám u Nubiry plastové světla a budu to tedy muset zjistit, abych přežil zimu, když se bude furt svítit. Kdo to povídal?
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Žiarovky
Upozornili ma na to v Daewoo servise, keď som ohŕňal nos nad ich cenou, ale ja mám H1 v Espere a tam je určite plastová parabola, neviem ako je to v Nubire, ale asi tak istoRichard píše:To jsem nevěděl, že H4 pro plastové paraboly nesmí vyzařovat UV záření. Mám u Nubiry plastové světla a budu to tedy muset zjistit, abych přežil zimu, když se bude furt svítit. Kdo to povídal?
- ]Rebro[
Aj v Nexii su plastove pardoly. Na H4 OSRAM Silverstar je pisane, ze maju UV ochranu. Inac, ked som mal dierku vo svetle po skalke, tak mu voda, co tam natiekla kompletne vymyla odrazivu vrstvu na parabole. Takze ak niekomu sa nieco take stane, ihned to opravit.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
K napsal:
Já mám teď Narva Range Power Blue..(o 30% vyšší svítivost) a jednoznačně je to lepší než z obyčejnýma žárovkama...takže taky dobrý..
Hlavne si dávajte pozor, aby boli označené, že nevyžarujú UV, lebo sa Vám rozpadnú plastové paraboly... Question
Neboj,jasně že nevyzažují UV...Taky byly o něco dražší...
Já mám teď Narva Range Power Blue..(o 30% vyšší svítivost) a jednoznačně je to lepší než z obyčejnýma žárovkama...takže taky dobrý..
Hlavne si dávajte pozor, aby boli označené, že nevyžarujú UV, lebo sa Vám rozpadnú plastové paraboly... Question
Neboj,jasně že nevyzažují UV...Taky byly o něco dražší...
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Kolegovia,vsetci co mate ziarovky so zvysenou svietivostou a svetlom do biela,svieti niekto z Vas nonstop ako ja a kazdy spravny vodic/tuner? Ak niekto z Vas ano,kolko mesiacov vydrzia? Ja mam vo svojej Nexii obycajne Narvy 60/55W ale svietim vzdy den-noc. Kvoli bezpecnosti by som si samozrejme chcel dat nejake lepsie ale oplati sa? Nechcel by som kazdy polrok menit ziarovky,kde cena jednej je 300 korun...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já jako řidiš/tuner mám žárovky se zvýšenou svítivostí. Důvodem je to, že mám zamračenou kapotu, takže tímto kompenzuji menší činnou svíticí plochu světla. Svítím pokaždé, když jedu, ať je den či noc. Žárovky mi vydrží asi tak 6 až 8 měsíců, ale chlápek, od kterého je kupuji, mi je vždy zdarma vymění, takže pohoda
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele: