občas nestartuje teplý
Moderátor: Blue Lanos
občas nestartuje teplý
už jsem z toho na prášky, Matiz asi jednou za 20 nastartování za tepla nenastartuje. Když se toto stane, tak stačí počkat, aby byla teplota na jedné čtvrtině a normálně startuje. Třeba 14 dní to je ok, a pak třeba 5 startů to nejde a pak zase týden ok. Krokový motorek byl vyměněn, ale to zase mělo moc vysoké otáčky za studena. Prohledal jsem to tu , ale nikdy to nebyl můj případ. Dočetl jsem se , že by to mohlo dělat čidlo za rozdělovačem, kde je gufero od vačky, že je od oleje a potom to zlobí ,ale je tam sucho. Poraďte cokoli.
- Reklama
U motorů Opel, tohle dělával modul zapalování. Studenej šel nastartovat, ale teplej asi až po 30 minutách. Musel trochu vychladnout.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
zkusil bych cidlo teploty to 2 vyvodove.dokaze delat psi kusy.
a kdyz jsi menil to vicko koukal jsi i na opticky snimac jestli tam neni nejake svinstvo?
a muze to delat prave ten snimac ale tezko rict.
chtelo by aby to neslo natocit vubec pak se da neco hledat.sorry tim to nechci privolavat ale proste se to jinak spatne hleda
a kdyz jsi menil to vicko koukal jsi i na opticky snimac jestli tam neni nejake svinstvo?
a muze to delat prave ten snimac ale tezko rict.
chtelo by aby to neslo natocit vubec pak se da neco hledat.sorry tim to nechci privolavat ale proste se to jinak spatne hleda
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
cidlo je myslim u rozdelovace.jsou tam 2 1 je na budik(jednodratove)a 2 je dvoudratove a to je to pro jednotku.
pokud uz jsi menil to vicko nic jineho me nenapada.samozrejme jen vlhkost.takze jeste prostrikat vsecky konektory v motoru a na ridici jednotce
pokud uz jsi menil to vicko nic jineho me nenapada.samozrejme jen vlhkost.takze jeste prostrikat vsecky konektory v motoru a na ridici jednotce
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51