Skuteční závoďáci
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Skuteční závoďáci
Sorry, za opakování tématu, ale tohle musíte vidět:
http://www.matiztop100.com/zb/data/m_album/P1010059.JPG
by mě zajímalo o co jde. Amatérské závody? Nějaký Matiz Cup? Těžko říct. Korejsky ještě neumím
Na dalších fotkách, ze stejného zdroje jde vidět, že to kucí berou vážně. Z aut jsou vyházené sedačky, tapecáky a další zbytečnosti
http://www.matiztop100.com/zb/data/m_album/P1010059.JPG
by mě zajímalo o co jde. Amatérské závody? Nějaký Matiz Cup? Těžko říct. Korejsky ještě neumím
Na dalších fotkách, ze stejného zdroje jde vidět, že to kucí berou vážně. Z aut jsou vyházené sedačky, tapecáky a další zbytečnosti
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
- Blue Lanos
moooc pekneee ale aj tie dve matizholky nie su najhorsie
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Re: Skuteční závoďáci
tak tohle kdykoli, navic mi imho prijdou lepsi nez ten posledni, zvlast ten cerny drobekOndras píše:Sorry, za opakování tématu, ale tohle musíte vidět:
ja to beru vcetne tech dvou slecen
boze ja chci to turbo, proc jen v cechach neni daewoo servis, co by to nainstalil ...
zalozime CzechMatizCup pleeeeeeez jednou rocne na okruh a tam se vyblbnoutOndras píše:by mě zajímalo o co jde. Amatérské závody? Nějaký Matiz Cup?
CIRY BLINKRY
boze ondras - vidis to, ciri blinkry na dvojce matezovi, ja mu je urvu ... prooooc
-
- Kontaktovat uživatele:
No proč v čechách? Možná ti to někdo udělá v polsku a budeš to mít ještě blíž. Ale asi to nebude Daewoo servis Já uvažuju o elektrickém "větráku" u tak malého motoru, jako má Matiz by to mohlo fachat...jakub píše:boze ja chci to turbo, proc jen v cechach neni daewoo servis, co by to nainstalil ...
Noooo... Já už jsem si odjel cca 8 kol na okruhu v Brně. Stojí to asi 300Kč na 15 minut. Do závodu Matizů jdu, ale žádné narážení ! Jediný průser je, že na okruhu neplatí havarijní pojistkajakub píše:zalozime CzechMatizCup pleeeeeeez jednou rocne na okruh a tam se vyblbnout
Já tušil, že budeš slinit. Já jsem taky sliniljakub píše:boze ondras - vidis to, ciri blinkry na dvojce matezovi, ja mu je urvu ... prooooc
|\/| /\ '|' | '/.
bud v cechach a/nebo daewoo servis, jinak turbo e-eOndras píše:No proč v čechách? Možná ti to někdo udělá v polsku a budeš to mít ještě blíž. Ale asi to nebude Daewoo servisjakub píše:boze ja chci to turbo, proc jen v cechach neni daewoo servis, co by to nainstalil ...
mno, ale to by mohlo byt nic proti nicemu - jako myslis foukat to do klapky nebo jak?Ondras píše:Já uvažuju o elektrickém "větráku" u tak malého motoru, jako má Matiz by to mohlo fachat...
skoda, ja se tesil na death rally, ale tak teda ne, noooOndras píše:Noooo... Já už jsem si odjel cca 8 kol na okruhu v Brně. Stojí to asi 300Kč na 15 minut. Do závodu Matizů jdu, ale žádné naráženíjakub píše:zalozime CzechMatizCup pleeeeeeez jednou rocne na okruh a tam se vyblbnout
mno, tak snad jsme lidi, ale jen pro jistotu - jde to _nejak_ pojistit?Ondras píše:
! Jediný průser je, že na okruhu neplatí havarijní pojistka
mno jo, co taky jinyho ...Ondras píše:Já tušil, že budeš slinit. Já jsem taky sliniljakub píše:boze ondras - vidis to, ciri blinkry na dvojce matezovi, ja mu je urvu ... prooooc
Re: závoďáci
vojto zvaz to, na trhu s bilym masem by za ne bylo mozna vic nez za matize a kdyz nic, tak aspon by bylo o vikendu co delatVojta píše:Tak ty dvě ženský bych milerád oželel, ale to ostatní,...
-
- Kontaktovat uživatele:
No prostě jako kompresor, ale hnaný el. motorem a ne řemenem. Od určitých otáček by se přemosťoval (možná), protože by stejně IMHO už neprotlačil více vzduchu, než si písty nasajou samy. Takže by to mělo smysl při akceleraci z klidu. Ale zatím jen skutečně planě teoretizujujakub píše:mno, ale to by mohlo byt nic proti nicemu - jako myslis foukat to do klapky nebo jak?
ee - velké riziko pro pojišťovnu. Jedině v případě průseru auto odtáhnout na veřejnou komunikaci a zavolat benga[/quote]jakub píše:mno, tak snad jsme lidi, ale jen pro jistotu - jde to _nejak_ pojistit?
|\/| /\ '|' | '/.
jsou to srabi, co se daOndras píše:ee - velké riziko pro pojišťovnu.
ctyrikrat pres strechu a pak to odtahnoutOndras píše:Jedině v případě průseru auto odtáhnout na veřejnou komunikaci a zavolat benga
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný akorát tam ve výhledu na Metsy zacláněj ty hnusky.
Postava dobrá ale ty xichty. O to mně nikdo nepřesvědčí že Asiatka nebo černoška je pěkná baba.
Ten okruh už jsem párkrát taky zvažoval. Lde všude se dá jezdit ? Jenopm v Mostě a Brně ? Neni neco blíž PB ? Nebylo by špatný někde na netu shromaždovat časy na kolo podle auta a udělat si ¨Daewoo mistrák. Co vy na to ?
Postava dobrá ale ty xichty. O to mně nikdo nepřesvědčí že Asiatka nebo černoška je pěkná baba.
Ten okruh už jsem párkrát taky zvažoval. Lde všude se dá jezdit ? Jenopm v Mostě a Brně ? Neni neco blíž PB ? Nebylo by špatný někde na netu shromaždovat časy na kolo podle auta a udělat si ¨Daewoo mistrák. Co vy na to ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Blue Lanos
vasak o to de je to taka holka rejzickaKrtek píše:Pěkný akorát tam ve výhledu na Metsy zacláněj ty hnusky.
http://www.cardomain.com/id/27101976