Jaké auto koupit do 15000Kč?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Richard píše:Ahoj Tome, tuhle jsme se potkali na Baranďáku a ani se nedivím, že jezdíš za 10 lt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

předem sorry za OT

Normálně takhle nejezdím , ale když jsem zahlídnul nubiru s klubovou nálepkou a vzadu psa - bylo mi jasný že jsi to ty , ale v tom provozu se dostat vedle tebe není tak jednoduchý , tímto se omlouvám tomu pánovi ( nervákovi ) , kterého jsem podjel a pak v levým pruhu trošku vybrzdil... :oops: , ale jeho reakce byla přehnaná ..... no hlavně , že jsme se pozdravili... :lol: :lol: :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Kessler píše:Původně jsem nechtěl aby se zde hodnotila Fabia...jen mě vadí to zevšeobecňování "škoda = šmejd největší" a "škodovkáři = zaslepení ubožáci v žebřiňácích, kteří neocení dokonalost korejského vozu"...i když už jsem si tady na to taky mohl zvyknout, že ano...
Dovol, abych si to vztáhnul trochu na sebe....jsem tu jedinej, kdo hází na Škodovky veškerou špínu, protože je prostě nemám rád a díky tomu, že jsem ve všech dosavadních Škodovkách jel (kromě Roomsteru a Superbu), tak píšu svůj názor, podložený zkušeností. A i když to můžeš brát jako výmluvu, nebo jako snahu se ti nějak zalíbit, tak pořád tvrdím, že výroba dobrých Škodovek za dobrý peníz, tj. poměr cena výkon odpovídá, se zastavila u Felicie....tenhle typ Škodovky byl poslední, pro mě, dobrý....od té doby, nasadili šílenou cenovou politiku, standartní výbavu dali za příplatek a ten design aut je nemastný neslaný....proto pro mě skončili a já se do nich navážím ;) A dělá mi to sakra dobře ;) :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Zdaleka nejsi sám, kdo Škodovky nemusi! Škodovka - prej dobrý auto!Obrázek
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No Octavia a Superb to sa dá za auta považovať ale Fábia ako nástupca vydarenej Feldy tak to v žiadnom prípade nie :D A ako reklamu budem citovať - Škodu Fábia combi si kúpi ten kto v nej nesedel - a to je pravda lebo já občas asi tak každý tretí den v takej mrche sedím a čo na to môj chrbát no o tom môže rozprávať moja žena ale ješte dva mesiace a dostanem Octávku 1,9 TDi a to už bude lepšie :lol: :lol: :lol: Jo jinak máme tu Fabku ako taxi a po meste verte či nie 10 L a to striktne no zasa vonka mimo mesto to je okolo 5 L a tak to tam ide lenže my jazdíme 90% v meste tak že zárobok nám vela krát ide do nafty :x
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Já vám to chlapci neberu...mně to může být koneckonců jedno...teď mám zrovna jinačí starosti než obhajovat škodárny...takže tak...peace...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Pro Ivoše:

já ti tvůj názor přece neberu, měj ho , ale nepochopil jsi vůbec můj příspěvěk.
Ten byl o slušnosti k druhým.

No tak nic jsem neřekl .................
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Nerad ruším tuto duchaplnou diskuzi , ale Picasso už má bratr jasno :?: :?: :lol: :lol:

Asi jsme mu tady moc nepomohli :(
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Určitě si udělal názor. Za 15000 Kč není moc na výběr, což nakonec věděl i sám.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

ivosi pises ze skodovky sou pomerne drahy, nevidel si reklamu ze ted ti staci na novou skodu fabia pracovat jen dve minuty??? :lol: :lol:

tak to si muze dovolit i bracha picasso

jinak ve fabii sou sedacky fakt tvrdejsi, po esperu sem sednul do fabie a mel sem pocit ze sedim na lavici
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ivoš píše:
Kessler píše:Původně jsem nechtěl aby se zde hodnotila Fabia...jen mě vadí to zevšeobecňování "škoda = šmejd největší" a "škodovkáři = zaslepení ubožáci v žebřiňácích, kteří neocení dokonalost korejského vozu"...i když už jsem si tady na to taky mohl zvyknout, že ano...
Dovol, abych si to vztáhnul trochu na sebe....jsem tu jedinej, kdo hází na Škodovky veškerou špínu, protože je prostě nemám rád a
:lol:
Jediný tu zďaleka nie su,mňa niekto namíchne už len keď FAbiu (obzvlášť Combi) nazve autom. A vôbec, označenie ŠKODA FABIA píšem len tu,aby sa vedelo o čom je reč,v súkromí ich volám úplne inak

:lol: :lol: :lol: :lol: A prečo ich neznášam,už som to tu viackrát písal,nebudem sa opakovať :lol: :lol: :lol: :lol: Kto má dilemu medzi Loganom či prepytujem Fabiou, LOGAN je je aspoň auto narozdiel od tej českej nádhery,je to v Rumunsku montovaný RENAULT a má pod kapotou normalný motor a nie šijací stroj :lol: :lol: Poznám dokonca ľudí,čo zo škodoviek presedlali na Logany a sú spokojní...Takže netvrdím,že jediná rozumná kúpa pre každého,musí byť bezpochyby Kórejec,ale rozhodne to nieje Fabia...,aspoň podľa mňa
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Marra

Příspěvek od Marra »

Tak abychom taky trochu podiskutovali o tom autě za 15 000... dá se sehnat i ještě slušný vůz. My máme doma Daewoo Nexia sedan a Škodu 125 Lpg ve vynikajícím stavu. Dnes jsem jel se škodovkou v plém obsazení do Olomouce a naprosto bez problémů, díky 5q i relativně tiše a levně. Neříkám, že je to drak, ale všechny kopce jezdím na pětku, i když jen 90. Opravy a ND jsou za babku, co se týče zpracování, i když je to divný názor, považuju u řady 120/130/rapid M lepší než Favorit, a to jsme Favorita měli. Za 15 000 se dá sehnat škodovka ve velmi pěkném stavu, často třeba 130 s legálním favo motorem (řady 130 a "výš" mají již úhlovou zadní nápravu, ddelší 5q a čtyřpístkové třmeny)m který jede s lehčí 130 lépe než favorit. Pravda je, že favo rezne víc a rychleji. ale i kjiným, za 15000 se dá sehnat třeba schopný kadett, R19, fiat uno...třeba uno, pokud brácha rád výkon - je varianta 1,3 turbo, motor je to celkem dobrý a až na čidla mechanicky spolehlivý... záleží, co od 15 000 tis brácha očekává. Já mít 15 000 floků, buď jdu do Komlpet udělaného rapida (dá se sehnat), nebo kadett...
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
milosh

Příspěvek od milosh »

Ivoš píše:
Dovol, abych si to vztáhnul trochu na sebe....jsem tu jedinej, kdo hází na Škodovky veškerou špínu, protože je prostě nemám rád a díky tomu, že jsem ve všech dosavadních Škodovkách jel (kromě Roomsteru a Superbu), tak píšu svůj názor, podložený zkušeností. A i když to můžeš brát jako výmluvu, nebo jako snahu se ti nějak zalíbit, tak pořád tvrdím, že výroba dobrých Škodovek za dobrý peníz, tj. poměr cena výkon odpovídá, se zastavila u Felicie....tenhle typ Škodovky byl poslední, pro mě, dobrý....od té doby, nasadili šílenou cenovou politiku, standartní výbavu dali za příplatek a ten design aut je nemastný neslaný....proto pro mě skončili a já se do nich navážím ;) A dělá mi to sakra dobře ;) :lol:
No jako nic proti daewoo ale nubira teda neni prave vzor krasneho auta roll:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No ja jel ve skodovkach ve vsech krome Roomsteru...kdysi me svezl kamos Superbem 2,8 a musim uznat byla to super jzda...pohodlna a svizna...Superba bych si klidne koupil...proti tomu nic nemam...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Goose píše:No ja jel ve skodovkach ve vsech krome Roomsteru...kdysi me svezl kamos Superbem 2,8 a musim uznat byla to super jzda...pohodlna a svizna...Superba bych si klidne koupil...proti tomu nic nemam...
A řídil jsi novou fobii? Vždyt z toho neni přes A sloupky vůbec vidět!!!! To samí je Romstr. Zpět k tématu,Picasso za 15000 sežene bratr slušnýho Kadetta a možná i GSi. :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak to jsem neridil...vlastne ani novou Fabii jsem nejel...Octavii II jsem i ridil a des hele...myslel jsem,ze sedim na prkne a razeni a rizeni desny... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Odpovědět

Zpět na „POKEC“