Co si o sobě myslím, jako o řidiči?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

V.Brousek píše:
Petr Soukup píše:Tak pánové to co se dnes opět opakovalo v Praze na Evropské ve mě jen utvrzuje,že řidiči s R.Z. "S","H","E","T", a jiné podobné jsou snad provokatéři,nebo je baví ucpávat Prahu. Jak jinak si mám vysvětlit,že tito řidiči jedou v levém pruhu kde je sedmdesátka,padesátkou? To je na pěst a ještě se baví tím,že jedou vedle sebe a mají p...l z toho,když na ně blikám,aby mě pustili. :( :( :( :( :( Tohle nechápu!!!!!!!!!!!!!!
Jednoduchá odpověď. Proč by nejeli, když jim to vyhláška umožňuje a ty se můžeš vztekat jak chceš. Hlavně to chce klídek. Jinak ty SPZ nic neznamenají, mohou to být zrovna pražáci, kteří pruděj.
Pražák by měl "A"! Ted už se RZ mění a kdo má "S",tak není z Prahy(ale může být z Prahy západ). Za tohle bych byl na..anej i na Pražáka. Vždyt přeci pro pomalá auta je pruh v pravo! Mě vadí to děsný brzdění,místo toho,abych projel až nahoru na Šárku bez zastavení,tak kvůli takovejmle ...... stojím na každym semaforu. To Ivoš RZ "E" je kapitola sama pro sebe. Každý ráno je zablokovaná křižovatka na Balabence a z90% v ní stojí nějakej "E". Kouká jak trouba,když mu tam lidi nadávaj. Vždyt přeci ve vyhlášce je jasně dáno: Pokud řidič nemůže křižovatku plynule projet,nesmí do ní vjíždět. A tyhle idioti se tam cpou,jak kdyby měli umřít,kdyby jeli o 2 minuty později. :roll:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ale pořád to nemůžeš paušalizovat.....magory máš v každým kraji ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Amen...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Ivoš píše:Ale pořád to nemůžeš paušalizovat.....magory máš v každým kraji ;)
Tak to samozřejmě! Víš co se jich najde v Praze? Ale mě uplně s..e ta bezohlednost. A co mě doráží,že tam stojí policajti a koukaj na to a hrozně se baví. :(
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Klasika....co od nich můžeš čekat jinýho :?
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Nepřekonatelní jsou řidiči z okresu Mělník, co jezdí v klobouku a z kufru jim kouká sláma nebo lupení z kedluben! To jsou borci! :( Když jsem u jednoho zastavil a ptal zda ví na co je ta páčka na levé straně pod volantem, tak koukal jak puk. Řekl jsem mu, ať ji ulomí a píchne si ji někam, třeba do řiti, když ji nepoužívá, že mu stejně k ničemu není, tak se tak rozčílil, až mu upad s hlavy klobouk!Obrázek Žijí v přesvědčení, že směrovky jsou na autě jen na parádu! :roll: :roll: :(
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já se s tímhle bohužel setkávám čím dál víc.....zvlášť blbý je to při předjíždění...kouknu do zrcátka, hodím blinkr a předjíždím a najednou začne nějakej magor předjíždět auto přede mnou bez blinkru.....ale já neuhnu a jedu a on ať si dělá co chce. Třeba to není nejlepší varianta, ale taková je už moje povaha.....
Richard

Příspěvek od Richard »

A Hynku na co vlastně ta levá páčka je :?: :lol: Tady v Praze ji taky nepoužíváme, protože to nestíháme, ono během 100m 3x přejet z pruhu do pruhu a ještě blikat, to bys od nás chtěl moc..... :lol: :lol: :lol: V Praze to funguje jako na sjezdovce :D ten vzadu by to neměl napálit do toho vpředu ať dělá cokoliv :lol: :lol: :lol: a vo tom to je..... :D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

....no vážení mám sice " A " ale myslím, že to je zavádějící, ( pražáky nesnášeli na jihu Písek, Strakonice ap. ) dobře se mi jezdilo s " T " ( BR. ), i ve vztahu k policistům ( než zjistili moje bydliště... ), navíc mnoho " venkovanů jezdí s " A " majitel podle místa přihlášení fy. ( pražský taxi jsou mnohdy přihlášení v Brodě z jiných důvodů...) ale snad vo to fakt nejde...prostě nemůžu být " debil " jenom pro RZ, vono jde vo to jezdit " čitelně " a neprudit...inu mějme se a ......

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Hynek

Příspěvek od Hynek »

No ono to spíše bude o tom: Když jsem jezdil s Volhou /váha 2 tuny/ tak jsem ani směrovku moc nepotřeboval, ale když jsem "přesedl" do 500 Fiat, tak jsem blikal jak o život a bylo mě to plat prtný!!! :D :D :D :roll:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Muco

Příspěvek od Muco »

Na tie SPZ su rôzne názory.napr.u nás blaváci maju(BA) a to sú vážny samovrahovia,ktorí do tej "samovraždy" bez výčitkov svedomia zatiahnu aj nevinných ľudí.Ja som fakt nevidel bratislaváka"slušného"-proste plná- neplná..,ide oproti auto?-no a čo?!-veď sa mu uhnem... a hurá-ja som pánom...Česť výnimkám-určite sa aj slušný blavák najde ,ale mal som tú smolu,že som toho slušného ešte nestretol :( :(
A aj zvolenčania sú dosť neohladuplní-ale hlavne na banskobystričanov...bystričania sa aj tak nemajú v láske so zvolenčanmi.Ja sice neviem presne prečo,ale zvolenčania sú "bryndziari" a bystričania sú "pažraví" -to pociťujete hlavne na policajtoch...Bystričan vo Zvolene sa málokedy zaobíde bez pokuty-ako keby na neho striehli-a -máju "ho :? :?
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Teda pánové.Za komunistů se řikalo "To chce klid a tři tisíce měsíčně" teď by to chtělo "To chce klid a aspoň sto tisíc měsíčně " Zkrátka to chce klid !!! Každý jednou začínal a každý někudy jede po prvé! Docela Prahu znám ale že bych byl nějakej suverén taky ne! Ale jedu si v pohodě uvědomte si že nejhorší smrt je z VYJANČENÍ :lol:
Ať nám jezdí a nezlobí a Hanzy promiň že jsem tvoje amen použil nakonec :P
Hanzy píše:Amen...
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Topol dobrý ... máš dobrý odhad, průměrná mzda ve vyspělých zemích je 80 - 100tisíc Kč...záměrně nepíši v EU tam už jsme taky...a s tím " vyjančením " máš taky pravdu ", mnohdy krutou pro nevinně sestřelený, auto je svým způsobem střelná zbraň - projektil a všichni si myslí, že to zvládaj ...no nakonec i to Amen jsem sice ateista ( neznaboh, církev vlastně zneužívala svou moc k ovládání masy ve jménu boha a svého prospěchu... nakonec jim asi vrátíme 280 miliard Kč...) ale nejspíš asi existuje " něco " co vrátí a znásobí vlastní sviňárnu...vono je to spíš moje " zbožné přání ", ale každý by měl mít nějakou víru...

Inu mějte se fajn a Amen ( dle Hynka to tu ještě nebylo...)
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Tu v Nitre sú v neobľube jadnak autá s bratislavskou ŠP6,tí musia byť všade a vždy prví a skôr,hlava-nehlava, a potom autá s ŠPZ-kami južnejších okresov ako NZ,GA,KN,DS , tí sa považujú za zavadzadlá a "brzdy provozu" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,pravdaže,česť výnimkam,nedá sa to zovšeobecniť,ale ako som počul,práve dopraváci sa pri kontrolách zameriavjú na autá so spomenutými ŠPZ-kami,hlavne najtvrdší sú tu na vodičov s ŠPZ začínajucou BA,pre toho je každý priestupok drahší,ale to asi všade na Slovensku mimo Blavy . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
pik

Příspěvek od pik »

Hynek:nesousedí náhodou Brandýs s Mělníkem(klobouk nenosím!) :lol: :lol:
Aveo 5dveř.HB 1,2 r.v.2006.Závěs,zamykání zpátečky,podélníky.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“