Klíč na svíčky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Klíč na svíčky
Dnes jsem si přivezl Nexii po výměně rozvodového řemene a čerpadla. Chtěl jsem vyměnit svíčky a s hrůzou jsem zjistil,že jsou dvacet centimetrů "utopeny" v motoru. Žádný z klíčů co jich doma mám jsem tam nedostal. Proboha čím se to dá vyndat? Jaký má klíč rozměr, je to 19 nebo 21? Nebo kde se dá klíč sehnat? Jsou tam svíčky normálních rozměrů? Poraďťe prosím.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Reklama
ahoj
no nic na tom neni na svickach se vyskytuji nejcasteji 2 druhy klicu 21 a 16.ty na nexii 16v mas tu 16 ku trubkovy klic.
takze staci koupit nebo vystrachat takovy klic a vse se podari.
svicky tam jsou zcela normalni jako treba na favoritu
no nic na tom neni na svickach se vyskytuji nejcasteji 2 druhy klicu 21 a 16.ty na nexii 16v mas tu 16 ku trubkovy klic.
takze staci koupit nebo vystrachat takovy klic a vse se podari.
svicky tam jsou zcela normalni jako treba na favoritu
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
jo je to prijemny ale jen do te doby nez zacne rvat.v noci mi usnula na brise v posteli a tak jsme se tak nejak vyspali vsichni.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
-
- Kontaktovat uživatele:
Gosíku a všetkým okamžite tento klúč vyhodiť lebo vám hrozí poškodenie sviečky a dokonca zalomenie a to je potom velmi ťažká oprava Vážne už sme to v servise a nie len mi riešili naposledy Esperko ktorému majitel odlomil sviečku tak že tam spodok zostal a hlava musela dole tak radej používajte klúč na sviečky č.16 alebo č.21 ale vždy taký ako je v gole teda vždy len také tieto sú bezpečné a verte to to je rada nad zlato