Jejda Gossíku co to je za svinárnu? To jsou teda pěkný hajzlové. Já měl něco podobného s T-Mobile a ted jsem rád,že mám Vodafone. 6ádné nereálné účty,vše tak jak říkají a navíc mi vychází i vstříc,když poptřebuju odložit platbu. Drž se chlape,jo a mrkni na "moje Nexia".Goose píše:No jsou to svine...hlavni je to ze na to v tuhle chvili nemam...doplatil jsem ted 8500,- uver a mam jen nejakou rezervu do vyplaty...s timhle jsem nepocital...ale snad to dopadne dobre...
Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
- Reklama
Tak přesně ze stejného důvodu, jsem jim tu jejich slavnou smlouvu hodil na hlavu. Faktem je, že jsem si ji důkladně přečetl až nakonec!
Naposledy upravil(a) Hynek dne stř led 23, 2008 21:12, celkem upraveno 2 x.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Jo jo bude se rvat jak pes...tohle si nenecham libit...je pravda,ze uz mi prislo par faktur ktery moc nesedeli ali vzdy se jednalo o stokoruny a tak jsem to nechal byt...ted zasli daleko...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem si vzpomněl jak jsem v AutoDiskontu prodával Racera...smlouva, která mohla bejt na jednu nebo dvě strany byla zcela zbytečně asi na 7 nebo 8 hustě popsanejch stran...a pěkně jsem je vytočil tím, že jsem si to v klidu přečetl od začátku do konce...už vypadali, že mi dají do držky, že zdržuju... ...a kdybyste viděli ty xichty ve Spořitelně, když jsem trval na tom, že si smlouvu před podpisem přečtu... ...nemaj to psát tak dlouhý...Hynek píše:Tak přesně ze stejného důvodu, jsem jim tu jejich slavnou smlouvu hodil na hlavu. Faktem je, že jsem si ji důkladně přečetl až nakonec!
...ale přece nebudu podepisovat něco co jsem nečetl...takovej případů bylo, že lidi podepsali něco co nečetli, následně je někdo oje**l a pak přišla pozdní lítost...
...tak ať to dobře dopadne, Goose...nedej se...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja som bol dnes na prehliadke s Matejom po 40.000 Km a nepotešilio ma ze mám zlý ľavý spodný čap,(rameno) ,ktoré sa musí meniť.Kolega mal toto isté po cca 30.000,holt to sú záludnosti kúpy ojetiny.
Inak ten mechanik,pozná toto naše fórum ,hneď vedel,kam ma zaradiť,keď sme sa dali do reči
Inak ten mechanik,pozná toto naše fórum ,hneď vedel,kam ma zaradiť,keď sme sa dali do reči
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
To Kesslere,no závidím ti tie nervy-súhlasím s tebou v každom slove a tiež si hovorím vždy ,že si to najskôr všetko prečítam a v praxi je to už aj tak inak,pretože som to už pár krát skúšal,aj tak som sa na to nevedel vtedy sústrediť a niektoré zmluvy-ak nie všetky-sú tak písané,že na poprvý krát to nepochopím a niekedy ani na druhý krát...
vždy to teda prečítam až doma a vedzte,že si kolko krát hovorím,ako som toto tam nevedel pochopiť...No ale je pravda,že toho čítania je fuckt vela.Ale čo môžu-ako píšeš-oni si to vymysleli.Čest čitateľom a odvahu nám-samovrahom
vždy to teda prečítam až doma a vedzte,že si kolko krát hovorím,ako som toto tam nevedel pochopiť...No ale je pravda,že toho čítania je fuckt vela.Ale čo môžu-ako píšeš-oni si to vymysleli.Čest čitateľom a odvahu nám-samovrahom
To ALVIN-maš u neho aspoň protekciu?
Tuto vieť ,že naše forum sa páči aj iním. A som presvedčený,že ak by bola súťaž o najlepšie forum,tak už teraz máme "zlato"
Tuto vieť ,že naše forum sa páči aj iním. A som presvedčený,že ak by bola súťaž o najlepšie forum,tak už teraz máme "zlato"
Naposledy upravil(a) Muco dne čtv led 24, 2008 18:31, celkem upraveno 1 x.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl včera reklamovat telefon (Nokia 6120 Classic).....už podruhé ....nejdřív mě novej mobil ani nenaběhnul...objevila se jen bílá obrazovka, tak mi dali novej mobil a před pár dny přestalo fungovat spojení PC - Mobil. Přes Bluetooth to šlo v pohodě, ale přes kabel nikoliv....obvolal jsem datovou pomoc Vodafone a infolinku Nokia a nic....tak mám telefon na reklamaci a půjčili mi Motorolu SLVR....ach jo....je to skok dolů o pár stupňů....nemá Symbian a pořád nic moc neumí....nevím jak to přežiju Navíc mě zklamala kvalita plastu...je tak měkkej u té Nokie, že displej je poškrábanej jak kdybych ho nosil v kapse s klíčema...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Hanzy
Nepotesi ale co chces po Noukia,to ja nikdy nebrat...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
U nas to maji i korejci zakazano nebo je to i v nazvu NO KIA!
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
To mas bohuzel pravdu,ja jsem Sonyericssonak a mam problem ted si naky vybrat nebot v tom zatim pokulhavaji....
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG