Připojení stmívače vnitřního osvětlení
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Doba stmívání na stmívači nastavit nejde a schéma zapojemí stmívače nemám,jelikož v balení ani nebylo.Ale pokud by jsi měl zájem,tak mohu plošný spoj z obou stran vyfotit a dát sem.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- Reklama
Mrkl jsem na net a našel tohle zapojení, akorát tam přesně nejsou specifikovány tranzistor a dioda
kdo řádně bastlí určitě nějakej vhodnej přihodí a podělí se se zkušenostma ze stavby a umístění
kdo řádně bastlí určitě nějakej vhodnej přihodí a podělí se se zkušenostma ze stavby a umístění
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Supr díky a zítra na to mrknu,vyfotím to co mám já na plošným spoji z obou stran a třeba se někdo najde kdo z toho bude chytřejší.A třeba i poradí,jak tu dobu trochu prodloužit.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
Tak jsem to do zítřka nevydržel a vyfotil jsem ten stmívač z obou stran.
Jen pro úplnost dodávám,že kondenzátor má hodnotu 100µF/15V,což není z fota čitelné. Prosím o radu jak prodloužit domu svícení po uzavření dveří(nyní asi 5sekund)
Jen pro úplnost dodávám,že kondenzátor má hodnotu 100µF/15V,což není z fota čitelné. Prosím o radu jak prodloužit domu svícení po uzavření dveří(nyní asi 5sekund)
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
Pokud ti to chodí takto zapojené a jde jen o to prodloužit dobu svícení, vyměň ten velký el. kondenzátor a dej místo 100 mikroF kondensátor 500mikroF/35V. Pozor , nepopleť plus a mínus !!! Na kostře/obalu/ kondenzátoru by měl být minus pól. Doba svícení by se měla teoreticky prodloužit asi na dvacet vteřin.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Tak to všechno funguje,akorát jsem tam dal 500µF a bylo to dlouhý(1,5minuty) a tak jsem tam dal 220µF a řekl bych že je to dobrý.No a k tý ceně,já jsem to koupil za 75Kč.Ale určitě záleží jakej koupíš.Od toho se i odvíjí i cena.Viděl jsem i za 200Kč.
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
no koukam ze uz jste to vyresili .a jasne dioda byla ta jednoducha vec kterou jsem mel porad na jazyku ale nemohl jsem si to uvedomit.
hned druhy den v praci jsme montovali rozsviceni svetel a tam jsem ji automaticky dal a rikam si ja jsem ji chtel nekam pouzit.
hned druhy den v praci jsme montovali rozsviceni svetel a tam jsem ji automaticky dal a rikam si ja jsem ji chtel nekam pouzit.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Picasso píše:Tak to všechno funguje,akorát jsem tam dal 500µF a bylo to dlouhý(1,5minuty) a tak jsem tam dal 220µF a řekl bych že je to dobrý.No a k tý ceně,já jsem to koupil za 75Kč.Ale určitě záleží jakej koupíš.Od toho se i odvíjí i cena.Viděl jsem i za 200Kč.
Jsem rád, že se ti to povedlo.Teď už víš jak si časy upravit!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.