žárovky

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Granko

Příspěvek od Granko »

ja mam tiez tie tungsramy, zatial drzia a jedine co kazi dojem su parkovacky (lebo su do zlta)....
Reklama

Marek

Příspěvek od Marek »

Já sem měl na autě Narva+50% a po roce mi jedna praskla takže nic moc :!: Mimo těchto žárovek sem ale na nexii neměnil zatím ani jednu 8)
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Já mám teď Narva Range Power Blue..(o 30% vyšší svítivost) a jednoznačně je to lepší než z obyčejnýma žárovkama...takže taky dobrý..
RoSta

Žiarovky

Příspěvek od RoSta »

T-PK píše:Já mám teď Narva Range Power Blue..(o 30% vyšší svítivost) a jednoznačně je to lepší než z obyčejnýma žárovkama...takže taky dobrý..
Hlavne si dávajte pozor, aby boli označené, že nevyžarujú UV, lebo sa Vám rozpadnú plastové paraboly... :?:
Richard

Příspěvek od Richard »

To jsem nevěděl, že H4 pro plastové paraboly nesmí vyzařovat UV záření. Mám u Nubiry plastové světla a budu to tedy muset zjistit, abych přežil zimu, když se bude furt svítit. Kdo to povídal?
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
RoSta

Žiarovky

Příspěvek od RoSta »

Richard píše:To jsem nevěděl, že H4 pro plastové paraboly nesmí vyzařovat UV záření. Mám u Nubiry plastové světla a budu to tedy muset zjistit, abych přežil zimu, když se bude furt svítit. Kdo to povídal?
Upozornili ma na to v Daewoo servise, keď som ohŕňal nos nad ich cenou, ale ja mám H1 v Espere a tam je určite plastová parabola, neviem ako je to v Nubire, ale asi tak isto :?:
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Aj v Nexii su plastove pardoly. Na H4 OSRAM Silverstar je pisane, ze maju UV ochranu. Inac, ked som mal dierku vo svetle po skalke, tak mu voda, co tam natiekla kompletne vymyla odrazivu vrstvu na parabole. Takze ak niekomu sa nieco take stane, ihned to opravit.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

K napsal:
Já mám teď Narva Range Power Blue..(o 30% vyšší svítivost) a jednoznačně je to lepší než z obyčejnýma žárovkama...takže taky dobrý..

Hlavne si dávajte pozor, aby boli označené, že nevyžarujú UV, lebo sa Vám rozpadnú plastové paraboly... Question

Neboj,jasně že nevyzažují UV...Taky byly o něco dražší...
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Kolegovia,vsetci co mate ziarovky so zvysenou svietivostou a svetlom do biela,svieti niekto z Vas nonstop ako ja a kazdy spravny vodic/tuner? Ak niekto z Vas ano,kolko mesiacov vydrzia? Ja mam vo svojej Nexii obycajne Narvy 60/55W ale svietim vzdy den-noc. Kvoli bezpecnosti by som si samozrejme chcel dat nejake lepsie ale oplati sa? Nechcel by som kazdy polrok menit ziarovky,kde cena jednej je 300 korun...
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Já jako řidiš/tuner mám žárovky se zvýšenou svítivostí. Důvodem je to, že mám zamračenou kapotu, takže tímto kompenzuji menší činnou svíticí plochu světla. Svítím pokaždé, když jedu, ať je den či noc. Žárovky mi vydrží asi tak 6 až 8 měsíců, ale chlápek, od kterého je kupuji, mi je vždy zdarma vymění, takže pohoda :)

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Ivane,tak mi daj na neho kontakt,ja si u neho tiez rad vymenim ked mi prestanu svietit povodne... 8)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Tuning E-35, Litomyšl :D

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Radmont

Příspěvek od Radmont »

chlapci a co takto si kupit osram allseason - ziarovky na celodenne svietenie s dlhsou vydrzou.
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Radmont: a ake maju svetlo? asi do zlta co? :twisted: :roll:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory