Jakou barvou natřít plecháče?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Jakou barvou natřít plecháče?
Ahojte!
Prosím vás o tip.Mám na autě zatím ještě plecháče a nejsou zrovna v excelentním stavu,no a chtěl bych je trochu zrenovovat.Prosím o radu jakou barvou je natřít,aby to taky trochu vydrželo.Pokud s tím máte někdo nějakou zkušenots tak prosím o jakoukoliv radu.Nemám možnost je opískovat,což by asi bylo ideální,ale rád si s nimi vyhraju k dokonalosti.
Předem díky všem za reakci.
Prosím vás o tip.Mám na autě zatím ještě plecháče a nejsou zrovna v excelentním stavu,no a chtěl bych je trochu zrenovovat.Prosím o radu jakou barvou je natřít,aby to taky trochu vydrželo.Pokud s tím máte někdo nějakou zkušenots tak prosím o jakoukoliv radu.Nemám možnost je opískovat,což by asi bylo ideální,ale rád si s nimi vyhraju k dokonalosti.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Aby to chvili vydrzelo, musel bys pouzit starej dobrej syntak, barvy laky Hostivar, ale pomalu konci, z tech novych nevydrzi nic, vsechno jsou to srackyPicasso píše:To je jasný,ale měl jsem na mysli jaký typ barvy ,aby byla co nejkvalitnější a vydržela.
I když stříbrná není špatná,ale radši černou.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Jo souhlas s Akrim, chtěl jsem něco udělat pro auto a tak jsem najaře Wapem omyl zimní gumy, vzal drátěný kartáč na vrtačku a zimní kola očistil a natřel nějakou vodou ředitelnou venkovní barvou. Když jsem v listopadu vyndal kola ze sklepa byly zrzavý znova a skoro všechna barva je v p*deli Barvy dneska jsou drahý jako prase a nic nevydrží....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mám originál strieborné plecháče a zatiaľ sú v pohode, ale keby ich mám natierať tak jedine syntetickou farbou, vodouriediteľnú by som na disky nedával ani keby bola zadarmo.
Dostal som k autu len šesť diskov a z toho sú 3 originál s ET49 a ďalšie 3 boli asi dokupované a majú ET39, tak mám na vpredu tie origo a vzadu tie s ET39....
Dostal som k autu len šesť diskov a z toho sú 3 originál s ET49 a ďalšie 3 boli asi dokupované a majú ET39, tak mám na vpredu tie origo a vzadu tie s ET39....
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
ET je vzdialenosť dosadacej plochy disku od stredu disku, teda ET 39 je o 1 cm viac von z auta ako ET 49
Tu je vidieť to ET, cez ukažto mi ten obrázok nenačítalo:
https://www.chevroletclub.cz//////album_pi ... ic_id=2029
Tu je vidieť to ET, cez ukažto mi ten obrázok nenačítalo:
https://www.chevroletclub.cz//////album_pi ... ic_id=2029
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
Jujing
určitě je nech opískovat jinak ti barva sleze jinak asi Komaxit bych tam dal když to vydrží na rámu od mašiny tak na kolech musí taky..
- nubira20cdx
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakou barvou natřít plecháče?
Ja som doposial vzdy disky riadne zbrusil a ocistil od hrdze, potom natrel ako zaklad PENETRATOR-om (cervenym) a potom na to PERLADIN (grecka farba tusim je to). Ani po 3 zimach a soleniu nezahrdzaveli a su Ok, dokonca sa vcelku slusne lesknu.Picasso píše:Ahojte!
Spravil som i pokus, ze som zmiesal perladin (nechal som si namiesat cierny odtien zial len ..) so striebrenkou obycajnou (taka ta tekuta v drogerii co je) a to dodalo matny polosedivy odtien. Taktiez drobne bodky hrdze su len na patke, kde ju zoskrabli pri vyvazovani a pripadne ked som par krat nabehol spatne na obrubnik (parkovanie v BA je cim dalej lepsi sport...)