Spevnenie interieru

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
TAMYSK
Kontaktovat uživatele:

Spevnenie interieru

Příspěvek od TAMYSK »

Ahojte.

Tak, nakolko moje auto ma uz coto nabehane, tak nanom v interieri coto skripe,bucha,drnci,cvaka.

Momentalne som v stadiu, ze v aute uz njesu tapaciri,plasty z kufru,zadne sedadla,plato, vacsina plastov atd.

Zistil som, ze auto ide o poznanie tichsie co sa tyka buchania interieru. Zato zas pocujem aj kamienok na ceste.

Cize moja otazka znie, co odporucate na vystuzenie/spevnenie plastov?

Mna napadlo, nalepit do dveri tlmiaci molitan, potom ak zozeniem tapajomat a tym vlastne oblepit celu vnutornu stranu palubovky + kazdeho plastu a co a kam dociahnem.

Myslite, ze to pomoze? Respektive, kde sa da ten tapajomat zohnat?
Lanosik SE Sedan, 1.5 63kw/86PS,rocnik 98, servo,el okna. enzo CUP, Radiko Pioneer + Hertz atd.
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No k odhlučnení okolia to isto pomôže ale na tie plasty neviem ale jedna radička by bola kamoš to na jednom aute riešil tak že plasty ktoré priliehajú treba na dvere tak tam dával takú samolepiacú pásku čo mala z jednej strany molitan a kde sa nevedel takto dostať striekol montažnu penu a ono to pomohlo auto mu nevrzgalo :lol: :lol: :lol:
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

este je vraj ucinne aj obycajne madlo, treba natriet plasty ktore trenim o seba skripu a malo by to byt OK. neskusal som to, takze neviem ako dlho to vydrzi
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

ted me tak napadlo... co zkusit misto molitanu teflonovy pasky ?
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Rodis

Příspěvek od Rodis »

Ten molitan sa mi nezdá vhodný a už vôbec nie do dverí.... Pri daždi voda steká po skle a zateká dovnútra...no a ten molitan nasaje vodu a udrží ju tam dosť dlho... najvhodnejšie sú do dverí tlmiace samolepiace pláty výzorom ako guma alebo smola... ale nie sú najlacnejšie.
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...

Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Je možné k tomu použít těsnění do oken nebo dveří.Nejvhodnější by byly asi ty celogumové samolepící pásky. Jsou dostatečně tenké i pevné a nejsou hydroskopické./nenasávají vodu/. ;)
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
ninja3
Kontaktovat uživatele:

Vrzání

Příspěvek od ninja3 »

No mně děsivým způsobem vrzala a skřípala palubovka. Už jsem z toho byl úplně zoufalej, zkoušel jsem ledacos, ale nic nezabíralo. Až jsem přišel na geniální řešení, aniž bych musel celou palubku rozebrat!!!
Mezi čelní sklo a palubku jsem natlačil starý klínový řemen a přelepil ho černou páskou, aby to nevypadalo tak strašně.... světe div se, ono to opravdu zabralo, takže žádní permoníci už neklepou. :-)
HHR LT, LPG, r.v. 2009, 17'' ALU Borbet
spotřeba cca 11 ltr. LPG
http://www.ilkyok.taekwondo.cz
Akri
Kontaktovat uživatele:

Re: Vrzání

Příspěvek od Akri »

ninja3 píše:No mně děsivým způsobem vrzala a skřípala palubovka. Už jsem z toho byl úplně zoufalej, zkoušel jsem ledacos, ale nic nezabíralo. Až jsem přišel na geniální řešení, aniž bych musel celou palubku rozebrat!!!
Mezi čelní sklo a palubku jsem natlačil starý klínový řemen a přelepil ho černou páskou, aby to nevypadalo tak strašně.... světe div se, ono to opravdu zabralo, takže žádní permoníci už neklepou. :-)
Tos tam mel diru jak do riti :shock:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
TAMYSK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAMYSK »

no, akurat som kupil 4m2 "tapajomatu" a dvere uz su oblepene. Samotny plast na dverach je uz na dotyk pevnejsi, masivnejsi. Nehrkoce ked po nom bucham a ani nevrze, nic.

Teraz to davam z vnutornej strany pristrojovky a casti, kde ten tapajomat uz je,su pevnejsie o milion percent.

Mne interier nevrzgal ani nic podobne. len po prejazde nerovnostami som mal pocit, ze sa auto rozpadne, tak vsetky plasty rezonovali.

Som zvedavy ako dopadne toto lepenie a ci to bolo k niecomu aspon dobre :)
Lanosik SE Sedan, 1.5 63kw/86PS,rocnik 98, servo,el okna. enzo CUP, Radiko Pioneer + Hertz atd.
TAMYSK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAMYSK »

Cize, spevnenie dajak moc nepomohlo. na mensich jamach interier uz nevrze, ale vacsie stale.

Nakolko sa blizi konecne vonku teplo, laka ma to trosku porobit na aute a otazka znie.

Akym sprejom,cim alebo ako odporucate nastriekat celu pristrojovku?

Vsetky sede plasty chcem dat na cierno, len neviem ako docielit kvalitnu vrstvu atd.

Ma dakto dajaky napad?
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Nebylo by lepší, když už s tím chceš něco dělat hodit na to flock nebo kůži?
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
skorpion,
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skorpion, »

asi takto : mam vyzkousene ze staci takovy ten sprej na palubovky aby se leskly...jednou jsem se snazil a vystrikal ho trochu vic takze trochu zatekl i mezi plastove dily....no a pak sem si ani nebyl jisty jestli jedu ve svem aute pokud jsem prejizdel nejakou nerovnost...a vlastne to je logicka vec. Plasty se sice hybaji ale jezdi po tom oleji takze aspon nevrzou ;)
Honda Varadero 125L , Daewoo Lanos 1,5l 1999 5HB
obojí mam
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

skorpion, píše:asi takto : mam vyzkousene ze staci takovy ten sprej na palubovky aby se leskly...jednou jsem se snazil a vystrikal ho trochu vic takze trochu zatekl i mezi plastove dily....no a pak sem si ani nebyl jisty jestli jedu ve svem aute pokud jsem prejizdel nejakou nerovnost...a vlastne to je logicka vec. Plasty se sice hybaji ale jezdi po tom oleji takze aspon nevrzou ;)
hned to zitra vyskousim... aspon na neco ten sprej bude :P palubka se po nem leskne jak psi kulky a sere me jak se odrazi v prednim skle.... :lol:
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Odpovědět

Zpět na „LANOS“