Zdravím všechny!
Prosím o radu nebo o názor.Koupil jsem asi před dvěma měsíci Daewoo Nubira combi II a až teď a hlavně po přečtení fóra o klimatizaci jsem se pustil do výměny pilového filtru.Děs a hrůza.Nekecám hromada listí,semínek z břízy no a kdoví co.Vyklepal jsem ho venku,profoukl kompresorem a ještě vypral několikrát v teplé jarové vodě.Teď už vypadá solidně.Chci se ale zeptat,zda to neuškodí takovéto vyprání filtru a zda to vůbec pomůže.Podotýkám že ten filtr není papírový,ale je to takový jako hrubší filc.
A ještě se chci zeptat,zda ten papírový má cenu kupovat,zda se víc nevyplatí ten filcový(nebo co to je)
Díky za reakce a odpovědi.
Filtr pro klimu Nubira II
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Filtr pro klimu Nubira II
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já mám pocit, že jsem se o tom s někým na srazu bavil (myslím, že s Pehou...ale jistej si sem tak na 5%) a ten mi říkal, že filtr u Legy (která má v podstatě stejnej motor jako 2,0 Nubira) normálně přepere a hotovo....a podle toho, co si myslím já, tak párkrát to stačí, ale stejně bych časem koupil novej...nemůže se prát do nekonečna....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza