stary olej
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
stary olej
vie mi niekto poradit ako sa co najeklologickejsie zbavit stareho motoroveho oleja? odkedy si menim olej doma, tak sa mi ho nejake tie litre nazbierali ale doteraz som to neriesil. no od poslednej vymeni uz mi dost zavadza a neviem kam s nim....
- Reklama
V jedný písničce Ivana Mládka se zpívá:
1. ...před nemocnici olej chrstnu na chodník, pacienti na klouzačce, užijí si trochu srandy.....
2. .... zahradníkům záhon promastím, vlahá černozem znikne tím.....
Jinak podobné postupy samo nedoporučuju....
U nás existují sběrné dvory, které škodlivé látky odebírají, doporučuju
1. ...před nemocnici olej chrstnu na chodník, pacienti na klouzačce, užijí si trochu srandy.....
2. .... zahradníkům záhon promastím, vlahá černozem znikne tím.....
Jinak podobné postupy samo nedoporučuju....
U nás existují sběrné dvory, které škodlivé látky odebírají, doporučuju
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Ale ja som videl na pumpach nadoby pre p. oleje a obaly z nich. Je jasne, ze tam nemozes prist a proste im to tam vyliat . Alebo skus nejaky ten servis (aspon sa ich opytaj kam to davaju oni, mozno ti poradia)martinko píše:no to na tej pumpe som uz skusal a poslali ma do ri.i ....
Naposledy upravil(a) ferino28 dne úte led 15, 2008 20:45, celkem upraveno 1 x.
No tohle se dříve normálně dělalo, ale určitě nedoporučuju, olej se bude ze dřeva stejně uvolňovat - vymývat se a dostane se do půdy a tam znehodnotí bůhvíkolik tisíc litrů spodní vody a tyhle oleje se v přírodě rozkládají strašně dlouho (snad 100let) Sběrný dvůr je jasná volbastefan píše:Alebo je sním možné natrieť drevený plot. Samozrejme
že plot bude čierny.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125