pokuta za hmlovky

Moderátor: Blue Lanos

Muco

Příspěvek od Muco »

Richard píše:
PEZ píše:Já jezdím hodně v noci a přední mlhovky (pokud jsou spravně seřízené) u protijedoucích mi nevadí ale zadní to je opravdu hodně nepříjemné a hlavně když prší to nevidíš vůbec nic. Zadní by se skutečně měli používat jen při mlze nebo sněžení.
Ještě bych přidal jízdu po dálnici vysokou rychlostí (tedy tou předepsanou :lol: :lol: ) za deště. To auto bez zaplých zadních mlhovek není v oblaku té vodní tříště vůbec vidět :!: :!:
No ja by som v tom prípade v takom počasí zapol hmlovky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja vam tedy nevim,ale me mlhovky neoslnuji...at si kazdy sviti jak chce...stejne uz je na silnicich takova anarchie,ze nejaky mlhovky jsou ten posledni problem... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Jarda_

Příspěvek od Jarda_ »

a co takto xenonove svetla, budes vidiet perfektne :lol:
Google [Bot]

Příspěvek od Google [Bot] »

Zdar. Ja mam zasa takuto dilemu - mam rozbitu pravu prednu hmlovku, tj. ani nefunguje a niekde som pocul, ze zato mozem dostat pokutu.. vraj ked uz mam hmlovky, musia byt obidve funkcne..osobne sa mi to velmi nepozdava.. nemate nejaky poznatok? Vdaka ;)
Naposledy upravil(a) Google [Bot] dne sob čer 28, 2008 11:59, celkem upraveno 1 x.
Serpico

leganza

Příspěvek od Serpico »

...to Richard vyhláška kdysi dávno... ( nové jsou o překot a jejich moc a jedna se odvolává na druhou, dle spotřeby becherovky v poslanecké sněmovně... ) a tedy kdysi dávno bylo v jedné tuším 100 stanoveno při snížené viditelnosti, mlze atd., jinak s Tebou souhlasím auto bez koncové mlhovky není na dálnici v tříšti vody vůbec vidět...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

romishowski píše:Už se mi to taky párkrát stalo....Použiju dálkové světla a většinou dotyčný po 10 sekundách ví,která bije. :lol:
jooo, dalkovy a jeste je prizdvihnu, aby mu to do tech zpetnejch zrcatek joo prazilo :lol:
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

To ale není legrace

Příspěvek od Vazoun »

To ale není legrace,kolego " n3oklane " :lol: tomu se říká jak ? škodolibost ? :lol: ty kluku, jenom kdybys nebyl takový kus chlapa,on by tě za to někdo hezky srovnal :lol: nazdar zdraví všechny " Vazoun " :lol:
--------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20 :P
Matiz SE - r.v. 07/2002 sv.zel.metlina - STK+Emise do 07/2008
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“