Jakube diky, moc si toho vazim, ze mi tu nekdo poradi...s pneumatikama jsem se rozhodl (a dal na Vase rady). Na zimu koupim nejspis Debica Frigo a na leto prijdou nejaky Continentaly nebo neco podobnyho. Uvedomil jsem si, ze bez L+Z gum to proste nejde. Uznavam svoji chybu a verejne se prede vsemi omlouvam
Co se tyce toho volantu, tak to byl jen takovej napad, protoze nevim, co s tim airbagem muze byt...pokud to bude hovadina, samozrejme ho tam necham, ale jak je znamo, s airbagem nechce mit zadny opravar nic spolecneho, tudiz Matizek bude muset jit do autorizovaneho servisu na diagnostiku. Pokud mi reknou nejakou velkou cifru za spraveni toho airbagu, tak na to proste nemam a pujde ven...
Jen mi proste nejde do hlavy, co se mohlo pokazit tim, ze jsem pouze odpojil konektory od budiku a pak zase pripojil a zaclo to svitit
Ještě jednou AIRBAG, ale z jiného soudku
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Ted v rijnu bych mel do Prahy jet, ale jeste neni vse definitivne rozhodnuto, takze nemohu s presnosti rict, jestli ano ci ne, ale pokud by mi to vyslo, urcite uvitam tvoji nabidku. Mockrat ti dekuji za vsechny rady! V Matizovi se v moc veci nevyznam, to neni jako me minule auticko Fiat 126ppetrm píše:Škoda že si až z Brna nebudeš mít náhodou cestu do Prahy ? já bych ti na něj klidně kouknul
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mě napadlo, že pokud chceš tunit volant, tak rozumná volba může být obšití kůží. Vypadá to pěkně a vyjde to levněji než nejlevnější sportovní volnat s nábou.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny