No to som tomu dal
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
No to som tomu dal
sevas takze kauza hmlovky pokračuje
podarilo sa mi vysrobovat tie 2 sroby co ju drzia konecne a vypadla mi von....kukaaam a hmlovka dobra ale oxydacia oskrabkal som a dal som aj tak preistotu novu hmlovku a paradaa ide......robil som to v trosku mokrom prostredi mozno to stoji za zmienku ...no zrazu hmlovka ide cuduj sa svetu a z nicoho nic sa vypli obidve ..... takze nejaky skrat alebo neviem co....
kedze vieme ze na nexii idu zadne hmlovky len ked su zapnute predne...tak mi nejdu uz ani zadne
takze mam zapnute hmlovky predne aj zadne nesvieti ani jedna a na palubovke svieti konkrolka prednych hmloviek zadnych nie....podla mna skrat....pozrel som vsetky poistky a su dobre... =o((
neviem ci to stoji za zmienku nikdy som si nevsimal zvuky ale ked zapnem tie hmlovky zo skrinky s poistkami to tak pukne...ako ked smerovka vyda ten zvuk ked je zapnuta...myslim ze to ale ma robit ked ich zapnem.... no neviem ak niekto vie skuste poradit ale nevm no
podarilo sa mi vysrobovat tie 2 sroby co ju drzia konecne a vypadla mi von....kukaaam a hmlovka dobra ale oxydacia oskrabkal som a dal som aj tak preistotu novu hmlovku a paradaa ide......robil som to v trosku mokrom prostredi mozno to stoji za zmienku ...no zrazu hmlovka ide cuduj sa svetu a z nicoho nic sa vypli obidve ..... takze nejaky skrat alebo neviem co....
kedze vieme ze na nexii idu zadne hmlovky len ked su zapnute predne...tak mi nejdu uz ani zadne
takze mam zapnute hmlovky predne aj zadne nesvieti ani jedna a na palubovke svieti konkrolka prednych hmloviek zadnych nie....podla mna skrat....pozrel som vsetky poistky a su dobre... =o((
neviem ci to stoji za zmienku nikdy som si nevsimal zvuky ale ked zapnem tie hmlovky zo skrinky s poistkami to tak pukne...ako ked smerovka vyda ten zvuk ked je zapnuta...myslim ze to ale ma robit ked ich zapnem.... no neviem ak niekto vie skuste poradit ale nevm no
- Reklama
Sú tam relátka cez ktoré sa spína silový obvod lebo by zhoreli vypínače, kedže to puká znamená to že relé spína len sú odpálené kontakty treba vymeniť relé !
Leganza 98 bordová 17" 215/45, LPGdo 10L Lovato - minulosť. Pôvodne cez Tico, Nexiu a Leganzu k autíčku s veľkým A !!!
Pribudla znova Nexia GTX LPG stieborná !
Pribudla znova Nexia GTX LPG stieborná !
to ma tiež napadlo ale dnes som bol v daewoo carex ze si kupim relee na spinač ventilatora....lebo idu mi 3 stupne ventilatora a na 4ty stupen to cvakne v relee....dal som tam uplne nove relee a nic stale to slo rovnako..tak som sa rovnako spytal ze puka mi to pri zapnuti hmloviek povedal ze elektrikar ma dovolenku ale ze to nebude tim ze vidim ze ani ten ventilator sa tim nespravil...myslis ze odislo rele ? ked puka aj ventilator na 4 stupni a releom to neni ?? neviem ved ked budes mat cas tak zapnit hmlovky a pocuwaj ci to necvakne pri relee ..mozno to tak je ani si neuvedomis...no nic ved cakam aj na reakcie ostatných diki
to s temi mlhovkami je divne
pokud sviti kontrolka prednich a nesviti zadni je to bud ve vypinaci a nebo v rele.jedno musi byt na predni a nazev by mel byt fog lamp a pripadne frt(front) a zadni R rear.
ale ja si nexii nepamatuju kde presne tyhle veci jsou.pokud sviti kontrolka prednich podival bych se do motoru do svazku myslim ze je tam jedna velka spojka a ta by to mohla zpusobit.no pak tam bude asi jeste nejaka spojka na rozdvojeni napajeni k mlhovkam jako to je na klaksonu.vsecko to je v kabelazi co vede na spodni pricce pod chladicem
pokud sviti kontrolka prednich a nesviti zadni je to bud ve vypinaci a nebo v rele.jedno musi byt na predni a nazev by mel byt fog lamp a pripadne frt(front) a zadni R rear.
ale ja si nexii nepamatuju kde presne tyhle veci jsou.pokud sviti kontrolka prednich podival bych se do motoru do svazku myslim ze je tam jedna velka spojka a ta by to mohla zpusobit.no pak tam bude asi jeste nejaka spojka na rozdvojeni napajeni k mlhovkam jako to je na klaksonu.vsecko to je v kabelazi co vede na spodni pricce pod chladicem
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Merat, merat, merat. Zmeraj si, ci mas na tom klaksone (pri zapnutom zapalovani) + napatie oproti "kostre" (napr. blok motora atd), to same u tych hmloviek (samo ze ich najskor zapnes). Takto cez net sa to dost tazko radi, kedze nikto to nemoze zmerat "na dialku". Ak nemas voltmeter, tak ti uplne postaci autoskusacka (s malou ziarovkou), na 12 voltov za par korun. Najst chybu nemoze byt tazke, len takto, to bude dlhhsie trvat.