ale jo, dyt pohoda, ja kdyz vidim dva kamiony vedle sebe, tak si pribrzdim uz driv, ale prusvih je, kdyz nekdo pred tebou usoudi, ze jeho 120 je maximalni rychlost a ty nema co (debile) jezdit rychleji, vezme ti levy pruh, kdyz jses padesat metru za nim a nedejboze, kdyz si na nej posvitis, nebo to dobrzdujes jen tak tak.PavelZ píše:No jo, rychlost je relativni . Znam cloveka, kterej nadava na lidi, kteri na dalnici ve 250 prejedou do levyho pruhu a ani nekouknou do zrcatek a jak to on pak ma na tech par metrech tak rychle ubrzdit .
Ale je pravda, ze kdyz nekdo prede mnou na dalnici predjizdi, at jede jak jede, tak pockam az predjede a pak jedu dal. Ale kdyz ma pravej pruh volnej a furt jede vlevo, tak nekdy taky bliknu.
Ono i nakladak, kdyz specha, tak nekdy potrebuje predjet a chapu, ze nemuze jet o moc rychleji nez jeho kolega v pravym pruhu.
Ja rychle jedouci auta nehodnotim, kdyz chci predjizdet, vzdycky zrcatko, kdyz vidim strelce, pockam, co ja vim proc jede rychle, treba mu umira pribuznej, clovek nikdy nevi. Navic nevidim sebemensi duvod zaclanet o 100 koni silnejsimu autu, on me predjede zmizi a uz ho neuvidim. Neco jinyho je, kdyz svizne predjizdim dva kamiony (mezi nimi 10m) dojede me _silna_ fobie a je nervni, ze se nenacpu mezi kamiony jenom aby on mohl jet.
Jinak matiz 0.8 mi jezdil 110 kopec nekopec, kdyz je clovek chytrej, 130 kopec nekopec, kdyz jo chytrej 145 kopec nekopec (konec ctyrky, nicmene pacerak to zastreli vzdy), vic uz ani n.
Ja si ale fakt myslim, ze bavit se o maximalce matezovi je bezpredmetny.