Výmena žiarovky v hmlovkách + svetla
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Výmena žiarovky v hmlovkách + svetla
sevaste hladal som po fore no nenasiel som co som hladal...ako vymenim žiarovku v hmlovkách zistil som ze mi jedna nesvieti jak sa k nej dostanem nenasiel som na hmlovke ziadne sroby...to sa budem muset strcit pod auto a zozadu to robit? saq je nizke ....poradte..
...no a odisla mi jedna parkovačka a druhá uz odchádza....rad by som to vymenil no mam nexiu glx a skurvenejsi s prepacenim za vyraz pristup som nevidel este na pravom svetlomete pokial nieco neodmontujem ani nemam sancu...pls o radu diki
...no a odisla mi jedna parkovačka a druhá uz odchádza....rad by som to vymenil no mam nexiu glx a skurvenejsi s prepacenim za vyraz pristup som nevidel este na pravom svetlomete pokial nieco neodmontujem ani nemam sancu...pls o radu diki
- Reklama
musis odoponut taku ocelovu pruzinku ktora drzi ziarovku...ta pruzinka je uchytena v zarazke staci stlacit a vybrat ju s tej zarazky pozri sa na to lepsie a pochopis je to lahke..a potom kludne vyberes ziarovku aj s obimkounewnexia píše:tomu ver andy...najhorsi na lavom svetle je to tiez blbe tu kritku kruhovu som dal dolu ale dalej mi s tim neslo pohnut...co potom ked dam dolu tu kruhovu krittku
sevas dark no parkovacky som vymenil pohode ale svetlo normalne..je tam pruzinka ktora je prisrobovana s prava aj lava na srobik..by som musel byt superman aby sa mi niecim poradilo to odmontovat...neni to nic take ze pootocit tak neviem -:(( no a ta hmlovka vypacil som tu kritiku ale nejde von ...su tam dva sroby ale to su fakt nejake divne sroby neni tam zarez na rovny alebo krizovy srobovak a neivem cim to odsrobujem radte kretenovi )
no pocuvaj ta pruzinka tam co je v svetle tak je presne ako pises prisrubovana ale pozor!!--netreba nic odsrubovavat ale na druhej strane je zaseknuta v takej zarazke ma take ocko na konci stlac to ocko a potiahni smerom do hora a odopnes to je strasne lahke pozri lepsie na druhu stranu pruzinky a nie na tu srubku co ju drzi...a hmlovky najlepsie je lahnut pod auto a v pohode z nich vyberes ziarovku okdrutis len taku umelu malu zatku z nich a veberes ziarovku sa to zda nizko to auto ale ked zoberies stare veci a lahnes tak je to ok alebo daj auto na zdvihak kusok a mrkni na hmlovku spod auta zvnutra ale bacha aby nespadlo auto ti!ja som to robil taktonewnexia píše:sevas dark no parkovacky som vymenil pohode ale svetlo normalne..je tam pruzinka ktora je prisrobovana s prava aj lava na srobik..by som musel byt superman aby sa mi niecim poradilo to odmontovat...neni to nic take ze pootocit tak neviem -:(( no a ta hmlovka vypacil som tu kritiku ale nejde von ...su tam dva sroby ale to su fakt nejake divne sroby neni tam zarez na rovny alebo krizovy srobovak a neivem cim to odsrobujem radte kretenovi )
Naposledy upravil(a) Dark69 dne čtv led 03, 2008 19:48, celkem upraveno 2 x.
Daj sem fotku tej tvojej zazracnej nexia-hmlovky, co tam nejde vymenit ziarovka. Ak nejde dat dolu cela (po tom odkrytovani a odsrobovani tych dvoch srobov), tak treba ist pod ten naraznik a vymenit to odspodu. Joj,joj, normalne mam chut teraz ist von a odfotit ti to ako to ma vypadat (ak najdem mobil tak tu dam fotky max. do pol hodiny)newnexia píše:sevas zasas som bol dnes pod autom ..uz sa mi podarilo setky ziarovky vymenit ale tie hmlovky stale nist...neviem no dam dole krytku a ani tam neni nic zao by soim chytil ani ziarovku nevidnono jedine taky kablik heelp
Takze neviem ako vypadaju tvoje mlhovky, ale takto seriove: Takze ak vyberies tu krytku, co je okolo tej hmlovky, tak by tam mali byt dva sroby (asi nastavec z goly 8 mm) Ak ich vysrobujes, tak potom mozes tu hmlovku vybrat. Ak ti to nejde, tak potom si pekne lahni pod ten predny naraznik, zhruba tam kde je umiestnena ta hmlovka a mal by si videt taketo nieco (od spodu): . Ked odkrutis (proti smeru ruciciek na hodinach) tu sedu "zatku" (co je v strede) tak potom mozes vidiet napr. ziarovku, ktoru chces vymenit. Inac ta cierna vydlicova matka (co je pod/vedla tej krytky ziarovky) je na nastavenie sklonu (aby si zbytocne nesvietil do neba, lebo vtaciky nenosia slnecne okuliare a mohli by prist k urazu a je to neprijemne aj pilotom v lietadlach)