problem z rozhmlievanim okien
Moderátor: Blue Lanos
Co sa tyka ofuku vodicovho okna, tak to moze byt vypadnutou hadicou pod palubovkou ale co sa tyka spolujadcovho to je bieda. Ja mam hadicu v poriadku zapichnutu v plastovom ofuku na predne sklo ale u spolujazdca proste nefuka. Aspon nic necitim. Zatial co u vodica nieco citit a skutocne to sklo dokaze odhmlit. Blbe je ze bez zlozenia palubovky nezistim v com je rozdiel. Ci je v rure pavucina alebo co.
- Reklama
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Your message has been successfully relayed to the following recipients, but the requested delivery status notifications may not be generated by the destination.
benkXXXXX.j@zoznam.sk
Potvrdenie o odoslaní správy.
Your message has been successfully relayed to the following recipients, but the requested delivery status notifications may not be generated by the destination.
benkXXXXX.j@zoznam.sk
Potvrdenie o odoslaní správy.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Re: odpoveď
Řeeeekni, aspoň nějakou perličku ProsíííímTopol píše:Pěkný denbenky71 píše:Je to divné,ale do mailovej schránky mi nič neprišlo.
Je pravda a nevím jak je to možné ale mě přišly i mejly a dost důvěrné třeba i a radši nebudu ani jmenovat !
Ať nám jezdí a nezlobí
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Pěkný den
Ivoši nebudeš věřit ale spletli si mě s teď potichu s PREMIEREM
Bylo to třikrát a ty dotyční asi při psaní adresy se určitě uklepli protože to byla moje adresa!! Jednou mi nějaká baba posílala životopis a jako se zájmem o uplatnění a dvakrát firemní zprávy.Ve dvou případech to musely být známí protože tam bylo důvěrné oslovení Všechno jsem okamžitě vymazal protože jsem si říkal aby na mě nevlítla současná STB Jinak žádný čuňačinky v tom nebyly Víš o takovou publicitu nestojím já se řídim příslovým "Nechoď Vašku s pány na led mnohý případ známe,že pán zklouzne a sedlák si za něj nohu zláme"
Ať nám jezdí a nezlobí
Ivoši nebudeš věřit ale spletli si mě s teď potichu s PREMIEREM
Bylo to třikrát a ty dotyční asi při psaní adresy se určitě uklepli protože to byla moje adresa!! Jednou mi nějaká baba posílala životopis a jako se zájmem o uplatnění a dvakrát firemní zprávy.Ve dvou případech to musely být známí protože tam bylo důvěrné oslovení Všechno jsem okamžitě vymazal protože jsem si říkal aby na mě nevlítla současná STB Jinak žádný čuňačinky v tom nebyly Víš o takovou publicitu nestojím já se řídim příslovým "Nechoď Vašku s pány na led mnohý případ známe,že pán zklouzne a sedlák si za něj nohu zláme"
Ať nám jezdí a nezlobí