BEZPECNOSTNE PASY...

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

zaklepte se zamkem pasu pokud v nem rachoti tak vam tutuve popraskali pruzinky co drzi cerveny tlacitko, kdys do zamku zapinate pas tak to tlacitko nesmi byt hodne dole pokud je tak se tutove odepne pas, ja sem se pripoutaval tak 2 nekdy i 3 nekdy to tlacitko zustava viset dole proto se pak odpoutate ono to zkoro ani neni videt ale je to tak
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Reklama

Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Slavek píše:zaklepte se zamkem pasu pokud v nem rachoti tak vam tutuve popraskali pruzinky co drzi cerveny tlacitko, kdys do zamku zapinate pas tak to tlacitko nesmi byt hodne dole pokud je tak se tutove odepne pas, ja sem se pripoutaval tak 2 nekdy i 3 nekdy to tlacitko zustava viset dole proto se pak odpoutate ono to zkoro ani neni videt ale je to tak
no presne problem je s tym cervenym tlacitkom ostava dole asi kusok a odopina pas je to unavene asi uz
Damek

Příspěvek od Damek »

Presne tak, odopinajuce sa pasy sme mali asi vsetci. V servise to opravili a vsetko je ok...Ale visiet zostavaju. Sice len trocha, ale aj tak ma to stve
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

mě se ted taky zažal muj u řidiče odepínat. musim ho několikrát zapnout než se ozve cvaknutí. pak se neodepne...co stim???
stefan

Příspěvek od stefan »

Mne veľmi pomohlo strieknutie trochu oleja do mechanizmu zapínania.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“