problem z rozhmlievanim okien
Moderátor: Blue Lanos
problem z rozhmlievanim okien
cavte neviem si je to chyba alebo ako ale mam taky problem zda sa mi ze ked je kurenie pustene na max slabo rozhmlieva predne okno a aj bocne z bocnych nejde skoro ziadny vzduch okrem toho nizsie co fuka priamo na spolujazca a na druhej strane na vodica bude to zapchane?
za kolko min bi malo byt predne okno priehladne? dik
za kolko min bi malo byt predne okno priehladne? dik
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
- Reklama
Do řidičových dveří jsem měl taky vypadlou trubku pod palubkou a foukalo to málo, tak jsem to nasadil z5 a trochu to tam fouká, ale mám pořád nastavený foukání na okno/nohy. Espero se o proti jiným autům hodně potí.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
-
- Kontaktovat uživatele:
Nie len Esperko to zahmlievanie je normálka aj v Legine a Nubi no a ani iné vozi nie sú ako by na zimu stavané lebo čo poznám známich a majú Pessaty B5 tak aj tie potvory sa rosia no a s kúrením to ani já nemám nič moc lebo starý Pasat B3 ten keď má kúrenie na plno tak tam sa nedá roka udržať kdežto na mojej je to tak teplé ale nie horúce ani na plno ale dáko som sa zmieril v lete chladí a tak to stačí
Zdravim, ja sa na kurenie v espere nemozem stazovat. Ked rano oskrabem namrazu zo skiel, ventilator dam na 2. niekedy 3. stupen fukanie usmernim na skla, po cca. 30 sekundach uz mam na skle viacero priezorov, po 4-5 minutach uz mam cele sklo ciste (bez namrazy). Ruku na kureni udrzim, ale pri dlhsej jazde uz musim stiahnut intenzitu kurenia, lebo by sme sa roztopili. Tak to je moja skusenost.
ja som zistil tiež podobný problém s kúrením keď zapnem rozmraozovanie zadného skla a spaťákov na maximum 4 a prepínačn na okná tak mi nefúka na šoférovej strane na bačné sklo sa mi zahmlieva j vpredu v rohu na mojej strane kam nedofukne vzduch.A na bočnom prednom mi ide lepšie to vetranie, a ako sa dajú v stred na Espere zastaviť tie prieduchy,Ha? ved tam nie sú krtyk aby sa to úplne zatiahlo?
Zahlmievanie okien.
Mne sa tiež na espere zahmlievajú okná,hlavne to zadné,ale riešim to tak ,že deti mi ho utierajú.Skúšal som už všeličo,ale nepomohlo.Na topánkach tam nanosím sneh a preto tam je stále vlhko.
Rada na nezaplatenie. Kúp si deti na utieranie zadného skla.
Škoda že aj keď mám dve, obidve sú zapnuté v autosedačkách
a nedočiahnu. Ešte dobre že mi funguje ohrievanie zadného skla.
Ináč s odmrazovaním ani rosením skiel nemám vážne problémy.
Skúste takú Škodu 100 !!!
Škoda že aj keď mám dve, obidve sú zapnuté v autosedačkách
a nedočiahnu. Ešte dobre že mi funguje ohrievanie zadného skla.
Ináč s odmrazovaním ani rosením skiel nemám vážne problémy.
Skúste takú Škodu 100 !!!
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
okná.
Štefan ty si nejaký chytrák že.Deti ak sú väčšie(12r.a 10r.)nemajú autosedačku.Este si mi sľúbil pred 2 mesiacmi,že mi pošleš pár info ako meniť rozvody a vykašlal si sa nato.Ďakujem už nemusíš.[/b]
okná
Tak si ich treba urobiť.
Krivdíš mi !!!
Už 9.11.2007 som ti poslal na tvoju udanú e-mailovu adresu
benkXXXXX.j@zoznam.sk tri dokumenty o nastavení
rozvodov. Tie X´-ka som tam dal aby som nezverejnil tvoju adresu.
Pekný deň.
Už 9.11.2007 som ti poslal na tvoju udanú e-mailovu adresu
benkXXXXX.j@zoznam.sk tri dokumenty o nastavení
rozvodov. Tie X´-ka som tam dal aby som nezverejnil tvoju adresu.
Pekný deň.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
odpoveď
Je to divné,ale do mailovej schránky mi nič neprišlo.
Re: odpoveď
Pěkný denbenky71 píše:Je to divné,ale do mailovej schránky mi nič neprišlo.
Je pravda a nevím jak je to možné ale mě přišly i mejly a dost důvěrné třeba i a radši nebudu ani jmenovat !
Ať nám jezdí a nezlobí