poprve a hned prosba .

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Rimmer
Kontaktovat uživatele:

poprve a hned prosba .

Příspěvek od Rimmer »

Dnes jsem narazil na Lanose 1.5 63kw/LPG 138 000 km za 135 000kc.Zitra se na nej jdu podivat.poradite mi nekdo prosim na co si mam dat pozor? Je to cerveny krasavec.Dik za odpoved .Jdu tam zitra odpoledne.snad si to nekdo z vas precte.ahoj

snad budouci majitel Lanosu.[/img]
Jenom sympataci umiraji mladi
Reklama

PetrCBR
Kontaktovat uživatele:

Re: poprve a hned prosba .

Příspěvek od PetrCBR »

Rimmer píše:Dnes jsem narazil na Lanose 1.5 63kw/LPG 138 000 km za 135 000kc.Zitra se na nej jdu podivat.poradite mi nekdo prosim na co si mam dat pozor? Je to cerveny krasavec.Dik za odpoved .Jdu tam zitra odpoledne.snad si to nekdo z vas precte.ahoj

Jaky je to rok ? Podle tech kilometru to bude docela stare. Nebo to bylo sluzebni auto (prip. taxi) ?
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

UZ TO TU BOLO NIEKDE PISANE ALE TAK TEDA ESTE RAZ.

POZRI SI MOTOR I NIESU NIEKDE OLEJOVE SKVRNY. AK JE MOTOR UMYTY A CISTY JE DOCELA MOZNE ZE NIKDE NTECIE OLEJ A TAKTO TO CHCE ZAMASKOVAT. SAMOZREJME SI POZRI SERVISNU KNIZKU. PODLA INTERIERU UVIDIS KOLKO LUDI V NOM JAZDILO, ZISTIS TO PODLA TOHO AKO SU OSUCHANE TAPACIRI NSA VDERACH, RADIACA PAKA A VOLANT. PODLA LAKU CI BOLO AUTO GARAZOVANE ALEBO NIE.

Ak som nan ieco zabudol Blue lanos ma urcite doplni 8)
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
PetrCBR
Kontaktovat uživatele:

Re: poprve a hned prosba .

Příspěvek od PetrCBR »

PetrCBR píše:
Rimmer píše:Dnes jsem narazil na Lanose 1.5 63kw/LPG 138 000 km za 135 000kc.Zitra se na nej jdu podivat.poradite mi nekdo prosim na co si mam dat pozor? Je to cerveny krasavec.Dik za odpoved .Jdu tam zitra odpoledne.snad si to nekdo z vas precte.ahoj

Jaky je to rok ? Podle tech kilometru to bude docela stare. Nebo to bylo sluzebni auto (prip. taxi) ?
Rimmer píše:je to 1998.no vychazi to na nejakych 22000 km rocne.to neni malo ale ja ted najeszdim s favoritem rocne nejakych 15 000 a to nejsem taxikar.na co si mam pri predvadecce dat pozor?je tam nejaka slabina?dik.
No na ten pocet km a stari bych rekl, ze je to moc penez. Tech 22t rocne je vic nez prumer a rekl bych, ze to bylo sluzebni auto. Mohl v tom jezdit jen jeden clovek, nebo taky pulka firmy a to neni zrovna idelani. Zkus o tom aute zjistit co nejvic (zavolej byvalemu majiteli a poptej se ho).
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Suhlasim 8) 22tis je doost ja mam skoro 10tis rocne a mam 55000 za 6 rokov. Je to dost aj ked ma sice LPG ale to ho neospravedlnuje! Inak po tolkych km to bude vo vnutri dost poznat :( Ja by som hladal co ma menej km urcite take najdes. Hlavne to neuspechaj 8)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jasně už to má dost najeto a najdeš myslím za tuhle cenu i auto s míň kilometrama 8)
Rimmer
Kontaktovat uživatele:

tak jsem ho dneska prohlid a projel.

Příspěvek od Rimmer »

interier byl ve vybornem stavu.jsem ziral.motor se mi zdal ponekud hlucnejsi nez jsem cekal.ale nemam podle ceho srovnavat.na krizovatce jsem ho ale vubec neslysel.chtel jsem znovu startovat ale motor bezel. ;) ma to klimatizaci.a motor vypadal dobre.zadne vyteky oleje,ani nebyl vycisteny do lesku.proste ve stavu jak ma byt.chtel bych ale nechat vymenit rozvodovy remen[nebo tam je retez?] na kolik to asi prijde?no jeste popremyslim a zitra uvidim.ale tusim ze si me uz ziskal.je to krasavec.jinak dik vam vsem za vase podnety.az ho koupim tak se ozvu a i fotka bude.
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

22 tkm rocne neni nijak mnoho (nemusi to byt "sluzebak"), jde o to, jak se o nej majitel staral. Kdyz ho clovek ma jako "svoje auto", tak by mel byt jeste v pohode. A LPG je super. A remen bych asi vymenil, po tech cca 130 tkm je zralej na druhou vymenu.
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Řemen se má měnit po 75 000 takže další výměna je pravidelná v 150 000 ale taky bych ho pro svůj klid vyměnil jedině že by to mělo perfektně vedenou servisní knížku kde by to bylo vyznačený 8) tak bych na to kašlal
Rimmer
Kontaktovat uživatele:

remen

Příspěvek od Rimmer »

bohuzel servisni knizku nema.takze menim rozvodak.Jo a nevim co tam je za olej.Jaky bych mel pouzivat?nejlepe asi vymena ,proplach a pak i s filtrem novy olejicek.

Jinak vsude delam pozdvizeni :D kdyz se vracim na parkoviste a nekdo je zrovna vedle,tak ze 30m nastartuju dalkacem a bavim se reakcema. :lol: :lol: :?:
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

No standartně sme dávali v našem servisu polosyntetiku 10W 40do jednovaček a plnou 5W 40 nebo 30 do dvouvaček ale možná někde objevíš nálepku o výměně oleje a na ní bývá někdy lnapsáno co tam bylo a proplach doporučuju každopádně 8)
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od richiprofi »

petr: tak sto asi jediny servis, kde davali na 8v 10w 40 :lol: mne tam cpali daku syntaticku sracku...ale uz som ich chybu napravil 8) :D
Blue Lanos

richi co mas teraz?? :shock:
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od richiprofi »

blue: heheeee, afto sa vcera podrobilo tazkej servisnej prehliadke :) okrem 80.000km servisu pomenili aj co nebolo treba...hlavne ma tesi novy olej valvoline 10w-40 a brzdovka dot 5.1 ...a za chvilku sa chystaju new brzdy ;) CTF 256mm a ferodo DS 2500 platnicky...vacsie 52mm strmene uz mam...chyba zohnat len otoc a unasac...ale to bude coskoro....tak idem vyskusat na calibre ako to brzdi :shock:
Blue Lanos

:shock: :shock: to zase bude jazda v PN dufam, ze to aspon s casti stihnete 8) 8) uz emko dnes dorazi na sk ;)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LANOS“