co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Matízek byl také v úvaze,ale tohle byla super koupě :D :D
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No nakolko máš velké Daewoo tak Ti to odpustíme :lol: :lol: :lol: No hlavne ať dobre slúží o to jde najviac :lol: :lol: :lol:
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Děkujeme :D
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
Klikni a uvidíš kdo jsem
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No hele neslysel jsem na kacko jediny slovo chvaly...tak snad ho uslysim od tebe... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Víš proč jsou u Káčka zakázaný bezpečnostní pasy?

No , protože s ním lidi lezli do krámů, jako s ruksakem! :D :D ;)
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

No proto jsem ten ruksak manželce pořídil :D :D
A recenze nejsou špatný.TuV taky není propadák a další měřítko jsem bral v potaz,že chlap si tohle auto nekoupí,tzn.zachovalý interiér,manžílek cálující eventuelní opravy(aby měl klid) :D a to jsou docela slušné důvody :D :D
Klikni a uvidíš kdo jsem
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Jezdil jsem s tím , jako se služebím vozem, asi 10 měsíců. Nikdy mě nikde nenechal, vždy jsem ho nastartoval a dojel tam, kam jsem chtěl.Měl najeto asi 90 tisíc. Není to žádný přepych, ale jako druhé auto do rodiny, je to vynikající vozítko. ;) Ať ti to ,nebo spíše ženě, jezdí jak má. :?
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Zkoušel jsem dnes tři a tento je motoricky výborný.Podvozek taky ok jen drobné kosmetické vady tak notoricky známé,vyšisované plastové nárazníky a poopraveno po rzi na dvou- třech místech :DZe dvou bazarů a od známého co potřeboval prachy to vyhrál známý :D ten byl zkoušen jako první a já se jel přesvědčit jestli nekupuji zajíce v pytli a dobrý,zajíc to snad není :D
Klikni a uvidíš kdo jsem
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

MiSedl píše:No proto jsem ten ruksak manželce pořídil :D :D
A recenze nejsou špatný.TuV taky není propadák a další měřítko jsem bral v potaz,že chlap si tohle auto nekoupí,tzn.zachovalý interiér,manžílek cálující eventuelní opravy(aby měl klid) :D a to jsou docela slušné důvody :D :D
Rovnez blahopreji a hlavne at slouzi i kdyz Ka me vzdy desil jako takovy hybrydek ale pro popisovany ucel vic nez dobry a hlavne ze se libi manzelce to je nejdulezitejsi... ;)
Jo nemecka TuV je kravina jako u nas stk takze asi statistika o tom o ktere auta se lidi jak staraji... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No ja teda zatim co jsem slysel od lidi co Kacko meli nebo tim aspon jeli tak si jen stezovali...ale lidi si stezujou na vse...ja osobne jsem jel v Kacku 2x...a zazitek srovnatelny s Feldou...obycejne auto do mesta za rozumnou cenu... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jsem zvědav jak to bude u Káčka s opravama a cenou oprav, ale snad nebude nic zásadního....před časej jsem se děsil, když dostala přítelkyně Twingo....bez posilovače řízení je to docela posilovna a pro vyšší lidi je to totálně nepraktický (málo místa za volantem, malé vnitří zpět. zrcátko atd.), ale pro ženskou je to ideální (teda ještě kdyby byl ten posilovač). Proto my velký chlapi si pořizujeme velký káry :lol: Teda hanzy je vyjímka..je ... ehm ....menší postavy a má koráb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Hele ty prerostly zenochlape zrovna nedavno jsem te vzpomel pri debate s kamoskou ktera je ucetni a hleda si chlapa a vzpomel si na tebe a odpovedela hezky rekla ze neni lezba ze chce chlapa a ne ucetni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A mas to!!!
Jo a 180cm mi bohate staci nebo jsem tolik nezlobil asi... :D
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Ivoši nesouhlas. :D Já jsem velký a mám malé auto :D Teda sorry malé ? Ne to ne , pouze hezké.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ajéje,říkal jsem si, že se asi ozvou chlapi s Matizama....ale koneckonců je to tak...menší člověk, menší auto (na pohled). Kromě Hanzyho :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A ta účetní je nějaká divná....když se ženský cpou do mužskejch zaměstnání, je to emancipace a je to v pořádku...když chlapi pracujou v zaměstnání, kde je to tak 60:40 pro ženský, tak jsou divný...některý ženský jsou fakt gumy ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

No nevim ucetnictvi bych videl tak asi jak hornictvi to je zas vylozene chlapska zalezitost a neznam v nem zenskou a to same zas o ucetnictvi neznam v nem chlapa teda jednoho on nedavna ale to taky nema krome lulu mezi nohama s chlapem nic spolecneho... :D
Mozna u vas je to 60:40 s procenty ale to je tim ze tam jich mate 5 a z toho jste tam dva chlapi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jooo a se svou vyskou jsem na vysost spokojen,zaden prerostly hybryd ktery se do normalnich prostor nevleze.... :D
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „POKEC“