SKRIPANIE PRI ZARADENEJ SPIATOCKE

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
VLADO.SK

SKRIPANIE PRI ZARADENEJ SPIATOCKE

Příspěvek od VLADO.SK »

NAZDAR NEXIACI.POTREBOVAL BY SOM PORADIT PRI ZARADENEJ SPIATOCKE A CUVANI VO VOLNOBEHU NA ZOHRIATOM MOTORE SA OZIVA AKESI SKRIPANIE PRIPOMINA TO AKO BY SOM TAHAL NA PODVOZKU PLECH KTORI SKRIPE PO ASFALTE.PRI CUVANI NA STUDENOM MOTORE NIC NEPOCUT.POCUT TO LEN VONKU.UZ SOM ZUFALI :(
Reklama

Hynek

Příspěvek od Hynek »

:D Nooooo , já když jsem se zeptal, cože mi to tam vrže, tak mě "dobráci" poradili, že si mám pustit víc nahlas radio! Až prý budu mít Daewoo delší dobu, tak mi to ani nepřijde! ;) ;) ;)
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Pises, ze ti to robi iba na volnobeh ked ides? Dobre tomu rozumim? Myslim, ze to neni nic vazne :lol: . Ale vazne. Nerobi ti to nikdy inokedy? Je to moc silne (to skripanie)? Otvor predny kufor a skus ci nemas uvolneny ten hlinikovy tepelny stit na vyfukovom porubi. Ono tam casom sa to rozpadne (ako to je prisrobovane k tomu vyfuku) a potom to klepe (zvlast pri nizkych otackach), nic ine normalne ma nenapada.
Hynek

Příspěvek od Hynek »

To Ferino : Ono mu to skřípá jen když má zařazenou zpátečku a na volnoběh. Kryt výfuku se zpátečkou nic nemá společného. ;)
KALOS 1,2.,Klíma.
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Trochu vážně : Nejlépe to asi zjistíš, když požádáš někoho ze svého okolí, kdo má aspoň trochu tech.znalostí , aby zjistil,odkud se ten zvuk ozývá.Otevři kryt motoru a pomalu couvej, abys mu dal trochu času ke zjištění zdroje.Pak budeš jistě moudřejší.Podle mne , nejjednodušší cesta.
KALOS 1,2.,Klíma.
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Hynek píše:Trochu vážně : Nejlépe to asi zjistíš, když požádáš někoho ze svého okolí, kdo má aspoň trochu tech.znalostí , aby zjistil,odkud se ten zvuk ozývá.Otevři kryt motoru a pomalu couvej, abys mu dal trochu času ke zjištění zdroje.Pak budeš jistě moudřejší.Podle mne , nejjednodušší cesta.
presne tak to je najjednoduchsie a najlacnejsie :lol: ...ja ked som zistoval co mi huci v predu tak tak isto som zavolal kamaratou rozbehol som auto okolo nich a pocuvali..a zistili ze to ide s praveho kolesa a bolo to lozisko :D :D
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“