Repro - HB 3 dv.

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Re: Repro - HB 3 dv.

Příspěvek od n3oklan »

Petr Soukup píše:Tak vyndej ty origo repráky a místo nich(podle nich) si kup jiné. Ty origo stojej za prd,jsou to papíráky.
jj, papiracky, ale docela me prekvapilo, co jsem z nich jeste po vymene radia dostal...
TAMYSK píše:Tak tak, nech uz kupis hocico kvalitnejsie ako si seriove (nemyslim 200W PMPO repraciky za 200sk par od znameho) tak to bude hrat slusne.

Len aby ti potom nehral cely interier ako mne :lol: ALe uz postupujem a 60% hrkotavych veci v interieri je zriesenych :D
200W RMS bych bral vic :lol: jenze to bych musel delat daleko vic zmen, nez jenom vymenu repro :lol:
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Reklama

TAMYSK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAMYSK »

No, ja mam vo vodicovych dverach povodny plastovy drziak len trosku upraveny aby don voslo 13cm repro (zrezany) a v druhych dverach dreveny kruzok.

Dalej vodicove dvere maju zvnutra asfaltove platy ktore pojdu prec, nakolko dvere zacinaju vyset z tej vahy.

A ked porovnavam, repro hraju uplne rovnako.

Len ja mam "exotickeho lanosa" cize sa tomu ani necudujem :lol:
Lanosik SE Sedan, 1.5 63kw/86PS,rocnik 98, servo,el okna. enzo CUP, Radiko Pioneer + Hertz atd.
vohnout

Příspěvek od vohnout »

Tak to me cekaji tlumice ty mlati jak svin,potom vrze ten cerny plast jak je v nem ventilace a musi se sundat kdyz se chci dostat k pristrojovce a uz nevim co s nim,je dotazenej na krev asi tam budu muset neco vymyslet.No a to snad radsi bude vsechno,ale jinak jsem zpokojen to jsou jen drobnosti :D

Příspěvek od Muco »

vohnout píše:Taky jsem vzal ty stare a podle nich koupil jine a mam klid a stejně když jedu tak posloucham veškeré jiné pazvuky v autě a snažím se je zjistit, že ani rádio pomalu neposlouchám :roll:
To ani ja moc nie-skôr CD :lol: :lol: :lol:

Ja mam od výroby zabudované radio s cd a malo by to byť SONY. keď som auto kupoval,vraveli mi,že iba to rádio stojí 20tis... :shock: :shock: :shock:
tak som si myslel,že by to malo byť slušné delo...jo-prdlajz!!! Na 96% chytám mono signál-na všetkých staniciach.CD hrá tak,slušne.Mám a le jednu výhodu.Nemali by mi to ukradnúť(dúfam)ť,lebo by si asi musel zobrať kus panelu z palubovky(okrem toho,nevidieť značku) :lol: :lol: :lol:
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
peco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peco »

Muco píše:
vohnout píše:Taky jsem vzal ty stare a podle nich koupil jine a mam klid a stejně když jedu tak posloucham veškeré jiné pazvuky v autě a snažím se je zjistit, že ani rádio pomalu neposlouchám :roll:
To ani ja moc nie-skôr CD :lol: :lol: :lol:

Ja mam od výroby zabudované radio s cd a malo by to byť SONY. keď som auto kupoval,vraveli mi,že iba to rádio stojí 20tis... :shock: :shock: :shock:
tak som si myslel,že by to malo byť slušné delo...jo-prdlajz!!! Na 96% chytám mono signál-na všetkých staniciach.CD hrá tak,slušne.Mám a le jednu výhodu.Nemali by mi to ukradnúť(dúfam)ť,lebo by si asi musel zobrať kus panelu z palubovky(okrem toho,nevidieť značku) :lol: :lol: :lol:

nexcem ta sklamat :lol: :lol: :lol: :lol: ale ked nevidno napis SONY tak moc neverim ze je to sony:) lebo som sa nestretol s vyrobkom tejto znacky(ako i inych "normalnych") ktory by to na viditelnom mieste nemal napisane. niekedy aj 2x :lol: :lol:

vacsniou to ma aj na odnimatelnom panely zozadu napisane. aspon ja som to tam mal.
Muco

Příspěvek od Muco »

Ten nápis nevidno,lebo tieto modely rádií,čo predávajú autá aj so zabudovaným audiom sú vyrábané výhradne pre FORD-tieto nemáš šancu kúpiť v obchode bežne(možno chvala bohu...).Mam orig.navod a je tam SONY (su tam 3 alebo 4 modely)-ten jeden z nich je môj model(neviem teraz z hlavy aký ale mam to v aute)-líšia sa len funkciami.Myslím si,že k novému autu si nedovolia dať "falošný"manual. Okrem toho som počul z iných zdrojov,že do fordu montujú SONY audio.Tak snáď...keby to nebola pravda ,tak by týmto klamali zákazníka.Bolo by to pre FORD veľké Fo-pa a ty by si mohol vrátiť aj vozidlo,lebo si bol podvedený ako zákazník -a ta medializacia...myslím,že by si to nedovolili.Jooo ak by si to kupoval v bazare,tak možno by tam mohlo nejaké to percento na podvod...
P.S.tieto zabudované nemajú odnímatelný panel-je to v kuse celý stredný panel
Obrázek
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
vohnout

Příspěvek od vohnout »

Tyhle radia u fordu uz opravdu nemaji odnimatelny panel,meli to jeste ty radia pred tim a ty meli panel s cislama ktery se dal sundat.
Odpovědět

Zpět na „LANOS“