Vo ventilatoroch mam listy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Vo ventilatoroch mam listy
Caute zdravim vsetkych Ked zapnem ventilator na mojej nexii tak listy ktore sa nafukali z vonku a su zaseknute v trubici tak vsetky sa mi prisaju na mriezky z vnutra. Neviete mi prosim poradit jak to mam vycistit prosimmm
- Reklama
Takze pre vsetkych, koho trapia listky a iny podobny bordel vo ventilacii: MADE BY SCORPION: https://www.nexiaclub.com/navod-na-vyro ... e-vzduchu/
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vo ventilatoroch mam listy
Ja to ,smrteľne vážne, vytiahnem spod tej mriežky na pumpe vysavačom,keď vysávam interiér ,už som to popisoval v sekcii o Matizoch.Vojtobiker píše:Caute zdravim vsetkych Ked zapnem ventilator na mojej nexii tak listy ktore sa nafukali z vonku a su zaseknute v trubici tak vsetky sa mi prisaju na mriezky z vnutra. Neviete mi prosim poradit jak to mam vycistit prosimmm
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Re: Vo ventilatoroch mam listy
No, da sa aj tak, ale lacnejsie je zapnut ventilaciu na plno a vsetky okienka (fukare) zatvorit orem toho jedneho (ktore chcem vycistit od tych listov) a nejakou tenkou palickou pomoct ten list rozdrvit aby ho vyfuklo von, takto prejst vsetky vyduchy, ale davat si pozor na oci .alvin píše:Ja to ,smrteľne vážne, vytiahnem spod tej mriežky na pumpe vysavačom,keď vysávam interiér ,už som to popisoval v sekcii o Matizoch.Vojtobiker píše:Caute zdravim vsetkych Ked zapnem ventilator na mojej nexii tak listy ktore sa nafukali z vonku a su zaseknute v trubici tak vsetky sa mi prisaju na mriezky z vnutra. Neviete mi prosim poradit jak to mam vycistit prosimmm