Vo ventilatoroch mam listy

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Vojtobiker
Kontaktovat uživatele:

Vo ventilatoroch mam listy

Příspěvek od Vojtobiker »

Caute zdravim vsetkych Ked zapnem ventilator na mojej nexii tak listy ktore sa nafukali z vonku a su zaseknute v trubici tak vsetky sa mi prisaju na mriezky z vnutra. Neviete mi prosim poradit jak to mam vycistit prosimmm :?
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nó my tady lístie pálíme tak skús zapalovačem malo by to pomoc :twisted: Hele a dúfam že máš hasičák :lol: :lol: :lol:
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Tak to ma skoro kazda Nexia. Skus si vyrobit ten "filter" co ide na nasavanie. Je to tu na fore, len mi nejde (blbne) vyhladavanie. Tie listky sa davaju prec dost blbo.
Hynek

Příspěvek od Hynek »

No máš štěstí že jsi napsal "skoro každá" :) :) :) Moje to nemá! Moje Nesinka nemá zanešený průdušky listím! :P :P :P
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

No, ani moja uz nema, ale ked som ju kupil tak ich tam bolo pozehnane. Kazdu chvilu som vytahoval nejaky (pinzetou). Ale neparkujem nikde pod stromami, takze uz nemam problem.
Hynek

Příspěvek od Hynek »

No tak to já musím hlídat jako pes. ;) Ať přijedu na loděnici nebo na letiště, tak přes "mřížky" musím mít hadr, jinak bych se nedočistil. Takový maličký listy z vrby se dostanou všude. Jinde než pod stromy se parkovat bohužel nedá. :cry:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Takze pre vsetkych, koho trapia listky a iny podobny bordel vo ventilacii: MADE BY SCORPION: https://www.nexiaclub.com/navod-na-vyro ... e-vzduchu/
ice.cube
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ice.cube »

ja som si vyrobil ten filter a pohoda. dakujem cloveku ktory sem napísal ten mamual na vyrobu filtra zo siloniek. inac PEHA, kámo Ty si vzdy tak super originalny. vazne sa vzdy zasmejem na Tvojich hlaskach. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NEXIA, tmavomodrá metalíza, fólie, PREDANÉ !!!
alvin
Kontaktovat uživatele:

Re: Vo ventilatoroch mam listy

Příspěvek od alvin »

Vojtobiker píše:Caute zdravim vsetkych Ked zapnem ventilator na mojej nexii tak listy ktore sa nafukali z vonku a su zaseknute v trubici tak vsetky sa mi prisaju na mriezky z vnutra. Neviete mi prosim poradit jak to mam vycistit prosimmm :?
Ja to ,smrteľne vážne, vytiahnem spod tej mriežky na pumpe vysavačom,keď vysávam interiér 8) ,už som to popisoval v sekcii o Matizoch.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
ferino28

Re: Vo ventilatoroch mam listy

Příspěvek od ferino28 »

alvin píše:
Vojtobiker píše:Caute zdravim vsetkych Ked zapnem ventilator na mojej nexii tak listy ktore sa nafukali z vonku a su zaseknute v trubici tak vsetky sa mi prisaju na mriezky z vnutra. Neviete mi prosim poradit jak to mam vycistit prosimmm :?
Ja to ,smrteľne vážne, vytiahnem spod tej mriežky na pumpe vysavačom,keď vysávam interiér 8) ,už som to popisoval v sekcii o Matizoch.
No, da sa aj tak, ale lacnejsie je zapnut ventilaciu na plno a vsetky okienka (fukare) zatvorit orem toho jedneho (ktore chcem vycistit od tych listov) a nejakou tenkou palickou pomoct ten list rozdrvit aby ho vyfuklo von, takto prejst vsetky vyduchy, ale davat si pozor na oci :lol: .
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“