Daewoo Nubira 1,6,16v Stříbrná metal 1998 Max výbava + N.Top

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
jindrys
Kontaktovat uživatele:

Daewoo Nubira 1,6,16v Stříbrná metal 1998 Max výbava + N.Top

Příspěvek od jindrys »

Čus lidi,tak moje Nubi už je tu taky,mám jí měsíc bohužel sem jí koupil od jednoho maníka kterej jí dost zanedbával,ale už je v naprostym rychtiku jen ještě diagnostika - trochu to zlobí.Jinak supr stav. Zdraví Jindra - Jirkov :D
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak výtaj klučino a nech Ti Nubi slúží k plnej spokojenosti a pokial budeš potrebovať pomoc obráť sa tu na hocikoho a dočkáš sa tak ješte raz vela spokojných a bezpečných km Ti praje -peha-a Biela Kráska :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Taky te tu vitam...ses na tom podobne jak ja...ja koupil Leginu od chlapka,ktery ji nechal jen tak skoro rok stat protoze uz mel novy auto...kdyz jsem ji videl poprvy tak jsem ji spis nevidel...byla pod haldou snehu a nebylo ani poznat,ze to je Leganza...no ale nemohl jsem ji tam tak nechat tak jsem se ji ujal a je ted na tom podstatne lepe... ;) Takze taky tobe a Nubi mnoho stastnych km preje Goose a stribrny sip... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Zatím paradoxně vítají Leganzáci, tak se připojím i za Nubiry. Přeju ať ti jezdí jak blesk a nemáš problémy ;) A hlavně doraž na sraz ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Richard

Příspěvek od Richard »

Taky zdravím mezi Nubirákama, přeji co nejméně problémů a užívej si auta :D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Tak tedy vítej , ( musím se připojit k ostatním ) s přáním mnoha km bez problémů , případně jen s malými. Jsou to fajn auta , po třech letech , jsem ještě stále nadšenej z jízdy , když přesednu z Matize.... ;) :lol: :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“