Centralne zamykanie

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
ferino28

Centralne zamykanie

Příspěvek od ferino28 »

Takze mam taky problem: Mal som v aute central na dialkove Magicar FAI 820 a dal som ho reklamovat. Ked som ho vybral (riad. jednotku) tak ten povodny central mi opacne reagoval na kluc (ked som klucom zamkol vodicove dvere tak sa ostatne odomkli a naopak) a tak som tam prehodil nejake droty medzi sebou (ako to bolo spajane v vodicovich dverach). Teraz (no asi pred pol rokom) mi vratili opravenu riad. jednotku a dal som ju spat tak som chcel prehodit tie kable spat a v tom je ten problem, pretoze uz nepamatam ktore to boli a schemu nemam. Z tej RJ do dveri idu 4 kable (zeleny, modry, biely, cierny) a motorceka centralu ide 5 kablov (zeleny, modry, biely, cierny, hnedy) a este tam je z povodneho org. centralu 3 kable (cierny, hnedy+biely pasik, hnedy+cerveny pasik). myslel som, ze to dam aj bez tej schemy do cajku ale je dost mrazivo a ..... Nedari sa mi. Ked spojim tie povodne kable stareho centralu s tymi co idu do tej RJ (cierny+cierny, hnedy s b.pasikom+hnedy, hnedy s c. pasikom+biely) tak central beha ale iba na odomkn. a zamknutie s klucom ale neviem ako to zapojit aby to islo aj s tou RJ. Pamatam, ze ked som to tam daval prvy krat, tak uz vtedy tam bol trochu problem s tym pripojenim podla schemy, asi bol problem v tom, ze to povodne man. centralne je prepinane - polom (cierny je ako - a tie dva hnede su na prepinanie, teda je ovladane kostrou). Skusal som aj nieco pohladat (Google) ale nic schopne som nenasiel. Viete mi niekto poradit aby som pri tom nestravil cele hodiny a premrzol na kost? Dik, dik, dik. Obrázek
Reklama

ferino28

Příspěvek od ferino28 »

A este ak by niekto mal, tak zhanam lave (spolujazdcove) zrkadlo, naj by bolo v modrej metalize.
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

No tak hosi, neviete ktore farby su ake? Ten motorcek mi je ako tak jasny, ale ako to ide z tej RJ? Je dost mraz (-10°C) a nechce sa mi tak mrznut (garaz je obsadena inym vytvorom).
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

A co ty JRD? Ani ty nic nemas? Uz mi to v tom mraze prestava mysliet :lol:
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

ferino28 píše:A este ak by niekto mal, tak zhanam lave (spolujazdcove) zrkadlo, naj by bolo v modrej metalize.
fakt zhanas lave spolujazdcove zrkadlo?? :D nie nahodou prave spolujazdcove zrkadlo? asi skor to ze ?asi fakt uz prestavas mysliet :lol: .. a s tymi kablami hmm asi ti nikto neporadi teraz..kazdy je zarity vo svojej vianocnej atmosfere :D :)
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Dark69 píše:
ferino28 píše:A este ak by niekto mal, tak zhanam lave (spolujazdcove) zrkadlo, naj by bolo v modrej metalize.
fakt zhanas lave spolujazdcove ?? :D alebo prave spolujazdcove asi skor to ze ?asi fakt uz prestavas mysliet :lol:
No v UK by to bolo realne, no nie??? Ale som sa sekol :lol: Jasne, ze prave. To neni Sivester :D :D .
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..no ..
stiahni si schemu...
nexiaclub.com.. keby niekdo nevedel..
..a tam najdesh co hladash..

origo ma cetral 3 motorceky na silove ovladanie..
a v soferovych dverach bol len prepinac..
aj ked z vonku to vyzera rovnako ako motorceky..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

JRD McLAREN píše:..no ..
stiahni si schemu...
nexiaclub.com.. keby niekdo nevedel..
..a tam najdesh co hladash..

origo ma cetral 3 motorceky na silove ovladanie..
a v soferovych dverach bol len prepinac..
aj ked z vonku to vyzera rovnako ako motorceky..
Ja,ale nemam problem s org. centralom, ten beha na od. zamknutie klucom v pohode. S...e ma ta r. jednotka dialkoveho. Nedari sa mi na nej namerat tie impulzy pre ten hl. motorcek. Hlavne, ze smerovky mi blikaju ako maju, aj kufor sa da otvorit na dialku. No este sa s tym skusim potrapit, viem, ze to musi ist, ale nechce sa mi dlho mrznut. Prsty ako cencule, cigareta v papuli a fuka krasny mrazivy vietor, proste krasna idylka pred Silvestrom. Ale dik.
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Vyriesene :D
Pajin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajin »

ferino28 píše:Vyriesene :D
Ahoj prosimte nemohl bys imi poradit s bliknutim svetel po odemceni ci zamceni dveri mam centarl uni. a natom dalku uni. jak sem to delal po prve tak toslo bez problemu ale vcil jsem to odmontoval a pucil muj central kamosovi a ted to mam zase spet ale uz nevim jak se m tozapojil tak prosim porad dekujimoc mam nexii hb 3dver
p.s muzes i poradit se zapojenim do na kufr tomi taky nejde aani nikdy neslo dekuji moc
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“