Ziarovky ostram night breaker

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Jo a stranku dal je to ze ty Osramky vyhraly v testu zarovek... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Reklama

Hynek

Příspěvek od Hynek »

Vybrat vhodné žárovky je kumšt a nepřísluší to rozhodování se podle toho , co se mi líbí a co ne. ;) Pak to svítí všude jen ne tam kam to svítit má.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

zdravim..chcem si vymenit ziarovky tie moje stoja na prd slabota...kupil som tie osram night breaker a dufam ze som kupil spravne su to H4..mozu ist tie H4 do nexii??a este jeden problem pri vymene otvorim ten okruhly kryt a ako vyberem tie povodne ziarovky??su este neako tam prichytene takym drotom alebo co to je..
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Měj na paměti, že všechno se povoluje proti chodu ručiček!Jak plastové kryty, tak po jejich vyndání stejným směrem povolíš i objímky žárovek z patice reflektoru. Napřed se podívej jak to tam drží a vše ti bude jasné. ;) Je tam ale dost málo místa!
KALOS 1,2.,Klíma.
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Hynek píše:Měj na paměti, že všechno se povoluje proti chodu ručiček!Jak plastové kryty, tak po jejich vyndání stejným směrem povolíš i objímky žárovek z patice reflektoru. Napřed se podívej jak to tam drží a vše ti bude jasné. ;) Je tam ale dost málo místa!
no ved to ze je tam malo miesta a nevidim tam poriadne..takze ta ziarovka je v obimke ktoru treba spolu so ziarovkou este vysrubovat vonku?myslel som si ze ked dam dole len tu krytku tak iba cisto ziarovku vyberem vonku a je to..ale ako vidim sekol som sa a dost :D a tie H4 su spravne hej?
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Ano. H4 je ta správná.Sundej ten kryt a vidíš objímku s vodiči.Tou otoč také doleva a měla by jít vysunout celá objímka, do které je zasazena žárovka. Dej pozor, abys na té nové žárovce nesáhl na její sklo!!! Mastnota z tvých prstů, která by zůstala na baňce, by ji spolehlivě zničila. Pokud by se ti to povedlo, musíš ji před nasazením dokonale očistit. ;)
KALOS 1,2.,Klíma.
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Hynek píše:Ano. H4 je ta správná.Sundej ten kryt a vidíš objímku s vodiči.Tou otoč také doleva a měla by jít vysunout celá objímka, do které je zasazena žárovka. Dej pozor, abys na té nové žárovce nesáhl na její sklo!!! Mastnota z tvých prstů, která by zůstala na baňce, by ji spolehlivě zničila. Pokud by se ti to povedlo, musíš ji před nasazením dokonale očistit. ;)
Tak to máš nějaké zajímavé uchycení. Tohle měl kadett,já tam mám "pružinu" která to drží. V levo ji vycvaknu a odkloním do prava a pak na mě vypadne H4ka.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Petr Soukup píše:
Hynek píše:Ano. H4 je ta správná.Sundej ten kryt a vidíš objímku s vodiči.Tou otoč také doleva a měla by jít vysunout celá objímka, do které je zasazena žárovka. Dej pozor, abys na té nové žárovce nesáhl na její sklo!!! Mastnota z tvých prstů, která by zůstala na baňce, by ji spolehlivě zničila. Pokud by se ti to povedlo, musíš ji před nasazením dokonale očistit. ;)
Tak to máš nějaké zajímavé uchycení. Tohle měl kadett,já tam mám "pružinu" která to drží. V levo ji vycvaknu a odkloním do prava a pak na mě vypadne H4ka.
ano ano presne tak s tou pruzinou som nevedel ako ju dat dole uz to budem vediet :)
Richard

Příspěvek od Richard »

JO JO modrá není v autě dobrá :lol: Svoje modré jsem už velkým obloukem vyhodil :evil: :evil: Koukal jsem se na ten test v SM a překvapily mě Tungsram Megalight +30% , podle měření mají lepší osvětlení než Night Breaker :?: :?: Já používám Tungsram Megalight +60% a svítí OK nikdo na mě nebliká a platím za sadu asi 350,- Příště zkusím ty +30% a uvidím. :D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Granko

Příspěvek od Granko »

jojo, tie tungsramy +60% mam aj ja, vydrzia dost dlho a svietia very well. nahodou som kupil prave tie a nemam dovod menit. a este dalsich +40% sa da ziskat, ked clovek umyje zvonka svetlo :lol:
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“