Ziarovky ostram night breaker
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Hanzy
Jo a stranku dal je to ze ty Osramky vyhraly v testu zarovek...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
zdravim..chcem si vymenit ziarovky tie moje stoja na prd slabota...kupil som tie osram night breaker a dufam ze som kupil spravne su to H4..mozu ist tie H4 do nexii??a este jeden problem pri vymene otvorim ten okruhly kryt a ako vyberem tie povodne ziarovky??su este neako tam prichytene takym drotom alebo co to je..
Měj na paměti, že všechno se povoluje proti chodu ručiček!Jak plastové kryty, tak po jejich vyndání stejným směrem povolíš i objímky žárovek z patice reflektoru. Napřed se podívej jak to tam drží a vše ti bude jasné. Je tam ale dost málo místa!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
no ved to ze je tam malo miesta a nevidim tam poriadne..takze ta ziarovka je v obimke ktoru treba spolu so ziarovkou este vysrubovat vonku?myslel som si ze ked dam dole len tu krytku tak iba cisto ziarovku vyberem vonku a je to..ale ako vidim sekol som sa a dost a tie H4 su spravne hej?Hynek píše:Měj na paměti, že všechno se povoluje proti chodu ručiček!Jak plastové kryty, tak po jejich vyndání stejným směrem povolíš i objímky žárovek z patice reflektoru. Napřed se podívej jak to tam drží a vše ti bude jasné. Je tam ale dost málo místa!
Ano. H4 je ta správná.Sundej ten kryt a vidíš objímku s vodiči.Tou otoč také doleva a měla by jít vysunout celá objímka, do které je zasazena žárovka. Dej pozor, abys na té nové žárovce nesáhl na její sklo!!! Mastnota z tvých prstů, která by zůstala na baňce, by ji spolehlivě zničila. Pokud by se ti to povedlo, musíš ji před nasazením dokonale očistit.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Tak to máš nějaké zajímavé uchycení. Tohle měl kadett,já tam mám "pružinu" která to drží. V levo ji vycvaknu a odkloním do prava a pak na mě vypadne H4ka.Hynek píše:Ano. H4 je ta správná.Sundej ten kryt a vidíš objímku s vodiči.Tou otoč také doleva a měla by jít vysunout celá objímka, do které je zasazena žárovka. Dej pozor, abys na té nové žárovce nesáhl na její sklo!!! Mastnota z tvých prstů, která by zůstala na baňce, by ji spolehlivě zničila. Pokud by se ti to povedlo, musíš ji před nasazením dokonale očistit.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
ano ano presne tak s tou pruzinou som nevedel ako ju dat dole uz to budem vedietPetr Soukup píše:Tak to máš nějaké zajímavé uchycení. Tohle měl kadett,já tam mám "pružinu" která to drží. V levo ji vycvaknu a odkloním do prava a pak na mě vypadne H4ka.Hynek píše:Ano. H4 je ta správná.Sundej ten kryt a vidíš objímku s vodiči.Tou otoč také doleva a měla by jít vysunout celá objímka, do které je zasazena žárovka. Dej pozor, abys na té nové žárovce nesáhl na její sklo!!! Mastnota z tvých prstů, která by zůstala na baňce, by ji spolehlivě zničila. Pokud by se ti to povedlo, musíš ji před nasazením dokonale očistit.
JO JO modrá není v autě dobrá Svoje modré jsem už velkým obloukem vyhodil Koukal jsem se na ten test v SM a překvapily mě Tungsram Megalight +30% , podle měření mají lepší osvětlení než Night Breaker Já používám Tungsram Megalight +60% a svítí OK nikdo na mě nebliká a platím za sadu asi 350,- Příště zkusím ty +30% a uvidím.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502