HELP!!! brzdy...
Moderátor: Blue Lanos
rozumiem.. no ja som to len rozobral a kamarát mechanik to teda pozeral a aj podla neho to bude asi v tesneni... ale pre istotu si celý ten mechanizmus vzal so sebou do servisu kde to konzultuje s kolegami... len nechcem kupovať nejaké sučiastky ktoré by meniť netrebalo. robi sice v honde ale myslim že ked sa s takymi vecami stretávajú tak by mali zistit čo to je.. podrobnosti neviem čo on zistil lebo som pritom nebol ked to celé odmontil potom. viem len tolko že valček mi nejde nazad... dám vedieť čoskoro.. teda asi až cez vykend takže teraz jazdím vlakom
Matiz I 0.8 r.v. 98 moje od 05 teraz 157000 km
- Reklama
Som teda zvedavy, ci to bude len tym tesnenim. Myslim ze tento mechanizmus je na vecine brzd, tak by s tym v tom servise hadam nemali mat problem. Ale je dobre, ze to budes mat....brzdy su dolezite....radsej nech trochu pokulhava motor, ako ked pokulhavaju brzdy....to pozname - zakon schvalnosti, ked to clovek najmenej caka
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Já jsem se jednou setkal s ucpanou ( z ní to neuvěřitelně) , ale opravdu neprůchozí brzdovou hadičkou u brzdiče. Nebylo to na Daewoo, ale u Forda Eskorta, kde byla hadička obepnuta originálním třmínkem pro uchycení hadičky a ten třmínek byl asi zmáčknut od výrobce moc
( zmetek) a v tom místě se časem hadička zůžila natolik, že nepouštěla tlak zpět k hlavnímu brzdovému válci a tím se správně nevracela brzdová destička.
( zmetek) a v tom místě se časem hadička zůžila natolik, že nepouštěla tlak zpět k hlavnímu brzdovému válci a tím se správně nevracela brzdová destička.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
to keegan.sk
Zkousel si jestli nejsou nahodou zatuhle ty dva cepy,ktere jsou schovane pod tema malyma prachovkama-harmonikama?Pokud zatuhnou,tak trmen prestane byt "plovouci" a stale pribrzduje i kdyz pistek funguje bezchybne
Zkousel si jestli nejsou nahodou zatuhle ty dva cepy,ktere jsou schovane pod tema malyma prachovkama-harmonikama?Pokud zatuhnou,tak trmen prestane byt "plovouci" a stale pribrzduje i kdyz pistek funguje bezchybne
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
no par takovychto problemu jsem uz videl.nikdy to nebyla hadicka ani hlavni valec.vzdycky to byl valecek v brzdici.musi se vymenit valecek a gumicka ve ktere jezdi.nic jineho nepomuze
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil