Model Kalos

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
pik

Model Kalos

Příspěvek od pik »

Možná to tady někde je, omlouvám se nenašel jsem :shock: .
Nemáte někdo tušení zda na našem trhu existuje takový ten plechový modýlek Kalos?Pokoušel jsem se Goglit ale výsledek nic co by se dalo použít.Celkem mi je jedno v jakým měřítku by byl(tedy 1:1 mám). :lol: :lol:
Aveo 5dveř.HB 1,2 r.v.2006.Závěs,zamykání zpátečky,podélníky.
Reklama

Landy
Kontaktovat uživatele:

aj ja

Příspěvek od Landy »

...keby bol sedan bral by som aj ja.... :lol:
Landy
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já mám pocit, že se to tu již řešilo a že na trhu snad bylo cosi, co se podobalo Daewoo, ale bylo to šílený a z plastu....pak měl Palikx modýlek Tacumy, ten má myslím Slam, ale jinak modýlkáři Daewoo hooodně zanedbávají :?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Asi opravdu nejsou já se taky ptám jak někde modely vidím.
Ať nám jezdí ty zkutečný a nezlobí :P
Muco

Příspěvek od Muco »

No čo sa týka tých modelíkov( ja chcem zasa ford-fiesta-čo mám).Raz som jeden malinký videl,ale starší model(bez bradavic na svetlách :lol: :lol: ).Pýtal som sa aj na autosalone v Nitre,či niečo také nemajú,ale kdeže...takže nie len daewaa sa nedajú kúpiť.
No ale taká Škodovka...-,videl som na pumpe za Ružomberkom v smere do L-Mikuláša a aj tu v Bystrici v Europashoping centre všeeeeeetky typy Škody-snáď odkedy je Škoda škodou-boli malé krásne do detailu vypracované)Boli strašne zlaté...škoda.. :cry: :cry: :cry: :cry:
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Slam

Příspěvek od Slam »

Modely Daewoo se daji sehnat v zahranici napr. pres eBay, ale vetsinou to jsou nejaky maly firmicky primo v Koreji nebo na Tchaiwanu a do CR se jim navic moc posilat nechce (anebo uz mezitim tyhle modely vyradili z nabidky). Nekolik threadu uz tu o modelech je (vcetne fotek), tak si to kdyztak dohledej...

Jinak ja zatim mam akorat tu zminovanou kovovou Tacumu (korejsky vyrobek), Daewoo-Avii (cesky plastovy model), Racer (papirova vystrihovanka z ABC :)) a Leganzu (naskenovana papirova vystrihovanka), nic vic jsem zatim bohuzel nesehnal (byla tu sance sehnat Sparka a Captivu, ale nejak to umrelo, resp. zatim to nedopadlo :cry:), a to hledam i pod znackou Chevrolet. :?
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Muco píše:No ale taká Škodovka...-,videl som na pumpe za Ružomberkom v smere do L-Mikuláša a aj tu v Bystrici v Europashoping centre všeeeeeetky typy Škody-snáď odkedy je Škoda škodou-boli malé krásne do detailu vypracované)Boli strašne zlaté...škoda.. :cry: :cry: :cry: :cry:
Ale Felicie se sehnat nedá...nebo jen strašně nekvalitní...v Abrexu slibujou slibujou a furt nic... :roll:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Slam píše:Modely Daewoo se daji sehnat v zahranici napr. pres eBay, ale vetsinou to jsou nejaky maly firmicky primo v Koreji nebo na Tchaiwanu a do CR se jim navic moc posilat nechce (anebo uz mezitim tyhle modely vyradili z nabidky). Nekolik threadu uz tu o modelech je (vcetne fotek), tak si to kdyztak dohledej...

Jinak ja zatim mam akorat tu zminovanou kovovou Tacumu (korejsky vyrobek), Daewoo-Avii (cesky plastovy model), Racer (papirova vystrihovanka z ABC :)) a Leganzu (naskenovana papirova vystrihovanka), nic vic jsem zatim bohuzel nesehnal (byla tu sance sehnat Sparka a Captivu, ale nejak to umrelo, resp. zatim to nedopadlo :cry:), a to hledam i pod znackou Chevrolet. :?
Captivu není problém!!! koukni na shop.svetmodelu.cz 8)
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Marek Petružela

Příspěvek od Marek Petružela »

Ahoj přátelé také jsem scháněl plechový modýlek kalose,ale bohužel nikde nejni i jsem volal do firem kde rozváží do prodejen.Nikdo Kalose nemá a i já bych ho bral je to škoda je plno aut a to naše zrovna ne. Mějte se fajn a krásný den přeje Marek
Odpovědět

Zpět na „KALOS“