poprve a hned prosba .
Moderátor: Blue Lanos
poprve a hned prosba .
Dnes jsem narazil na Lanose 1.5 63kw/LPG 138 000 km za 135 000kc.Zitra se na nej jdu podivat.poradite mi nekdo prosim na co si mam dat pozor? Je to cerveny krasavec.Dik za odpoved .Jdu tam zitra odpoledne.snad si to nekdo z vas precte.ahoj
snad budouci majitel Lanosu.[/img]
Jenom sympataci umiraji mladi
- Reklama
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
Re: poprve a hned prosba .
Jaky je to rok ? Podle tech kilometru to bude docela stare. Nebo to bylo sluzebni auto (prip. taxi) ?Rimmer píše:Dnes jsem narazil na Lanose 1.5 63kw/LPG 138 000 km za 135 000kc.Zitra se na nej jdu podivat.poradite mi nekdo prosim na co si mam dat pozor? Je to cerveny krasavec.Dik za odpoved .Jdu tam zitra odpoledne.snad si to nekdo z vas precte.ahoj
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
UZ TO TU BOLO NIEKDE PISANE ALE TAK TEDA ESTE RAZ.
POZRI SI MOTOR I NIESU NIEKDE OLEJOVE SKVRNY. AK JE MOTOR UMYTY A CISTY JE DOCELA MOZNE ZE NIKDE NTECIE OLEJ A TAKTO TO CHCE ZAMASKOVAT. SAMOZREJME SI POZRI SERVISNU KNIZKU. PODLA INTERIERU UVIDIS KOLKO LUDI V NOM JAZDILO, ZISTIS TO PODLA TOHO AKO SU OSUCHANE TAPACIRI NSA VDERACH, RADIACA PAKA A VOLANT. PODLA LAKU CI BOLO AUTO GARAZOVANE ALEBO NIE.
Ak som nan ieco zabudol Blue lanos ma urcite doplni
POZRI SI MOTOR I NIESU NIEKDE OLEJOVE SKVRNY. AK JE MOTOR UMYTY A CISTY JE DOCELA MOZNE ZE NIKDE NTECIE OLEJ A TAKTO TO CHCE ZAMASKOVAT. SAMOZREJME SI POZRI SERVISNU KNIZKU. PODLA INTERIERU UVIDIS KOLKO LUDI V NOM JAZDILO, ZISTIS TO PODLA TOHO AKO SU OSUCHANE TAPACIRI NSA VDERACH, RADIACA PAKA A VOLANT. PODLA LAKU CI BOLO AUTO GARAZOVANE ALEBO NIE.
Ak som nan ieco zabudol Blue lanos ma urcite doplni
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
Re: poprve a hned prosba .
PetrCBR píše:Jaky je to rok ? Podle tech kilometru to bude docela stare. Nebo to bylo sluzebni auto (prip. taxi) ?Rimmer píše:Dnes jsem narazil na Lanose 1.5 63kw/LPG 138 000 km za 135 000kc.Zitra se na nej jdu podivat.poradite mi nekdo prosim na co si mam dat pozor? Je to cerveny krasavec.Dik za odpoved .Jdu tam zitra odpoledne.snad si to nekdo z vas precte.ahoj
No na ten pocet km a stari bych rekl, ze je to moc penez. Tech 22t rocne je vic nez prumer a rekl bych, ze to bylo sluzebni auto. Mohl v tom jezdit jen jeden clovek, nebo taky pulka firmy a to neni zrovna idelani. Zkus o tom aute zjistit co nejvic (zavolej byvalemu majiteli a poptej se ho).Rimmer píše:je to 1998.no vychazi to na nejakych 22000 km rocne.to neni malo ale ja ted najeszdim s favoritem rocne nejakych 15 000 a to nejsem taxikar.na co si mam pri predvadecce dat pozor?je tam nejaka slabina?dik.
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
- Blue Lanos
Suhlasim 22tis je doost ja mam skoro 10tis rocne a mam 55000 za 6 rokov. Je to dost aj ked ma sice LPG ale to ho neospravedlnuje! Inak po tolkych km to bude vo vnutri dost poznat Ja by som hladal co ma menej km urcite take najdes. Hlavne to neuspechaj
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
tak jsem ho dneska prohlid a projel.
interier byl ve vybornem stavu.jsem ziral.motor se mi zdal ponekud hlucnejsi nez jsem cekal.ale nemam podle ceho srovnavat.na krizovatce jsem ho ale vubec neslysel.chtel jsem znovu startovat ale motor bezel. ma to klimatizaci.a motor vypadal dobre.zadne vyteky oleje,ani nebyl vycisteny do lesku.proste ve stavu jak ma byt.chtel bych ale nechat vymenit rozvodovy remen[nebo tam je retez?] na kolik to asi prijde?no jeste popremyslim a zitra uvidim.ale tusim ze si me uz ziskal.je to krasavec.jinak dik vam vsem za vase podnety.az ho koupim tak se ozvu a i fotka bude.
remen
bohuzel servisni knizku nema.takze menim rozvodak.Jo a nevim co tam je za olej.Jaky bych mel pouzivat?nejlepe asi vymena ,proplach a pak i s filtrem novy olejicek.
Jinak vsude delam pozdvizeni kdyz se vracim na parkoviste a nekdo je zrovna vedle,tak ze 30m nastartuju dalkacem a bavim se reakcema.
Jinak vsude delam pozdvizeni kdyz se vracim na parkoviste a nekdo je zrovna vedle,tak ze 30m nastartuju dalkacem a bavim se reakcema.
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
richi co mas teraz??
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
blue: heheeee, afto sa vcera podrobilo tazkej servisnej prehliadke okrem 80.000km servisu pomenili aj co nebolo treba...hlavne ma tesi novy olej valvoline 10w-40 a brzdovka dot 5.1 ...a za chvilku sa chystaju new brzdy CTF 256mm a ferodo DS 2500 platnicky...vacsie 52mm strmene uz mam...chyba zohnat len otoc a unasac...ale to bude coskoro....tak idem vyskusat na calibre ako to brzdi
- Blue Lanos
to zase bude jazda v PN dufam, ze to aspon s casti stihnete uz emko dnes dorazi na sk