Kód: Vybrat vše
http://www.subory.sk/download/62962/pack.zip
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Kód: Vybrat vše
http://www.subory.sk/download/62962/pack.zip
mam nexiu 1.5 16V a ked som ju kupil motor bezal ticho ako jemny vanok vetra kua!a o mesiac cvakal uz jak drbnuty!!ako to odpojit?skusim to...uz mi to cvakanie riadne lezie na nervy co s tym...ferino28 píše:Chlape ja ti neviem, ale ak ti to moooc cvaka tak to asi sotva budu vstrikovace, skor zdvihatka. Mas 8V alebo 16V? Skusal si pri nastartovanom motore odpojit vstrikovac?
ja pocujem ze to robi iba jeden ventil to cvakanie..nemoze byt tam upchaty len ten kanalik cez ktory ide tlak oleja a zdviha to ??ja to nahram este raz zvuk motora a bude po probleme..ferino28 píše:Zdvihatka sa daju menit, ale mam taky dojem, ze je to slusna investicia, zvlast u 16V oproti cene auta. Mozno je lepsie poriesit iba druhu hlavu.
A kolko stoji zdvihatko? A kolko ich tam je? Ked som sa bol opytat v servise na vymenu tak mi povedali ze cez 7000 Skk. To uz ale myslim, ze neni tak lacne.JRD McLAREN píše:..NEHNEVAJ SA, ALE TOTO JE RADA JAK HOVADO..ferino28 píše:Zdvihatka sa daju menit, ale mam taky dojem, ze je to slusna investicia, zvlast u 16V oproti cene auta. Mozno je lepsie poriesit iba druhu hlavu.
No, ma 16V, takze asi kolko? Ta cena 420 je moc slusna, ale aj tak, ked to vynasobis, plus praca (kazdy mechanik ti hned povie, ze hlava musi ist dolu a najlepsie je ju aj prebrusit), tesnenie, tak aka cena vychadza? Podla mna, ku zbytkovej cene auta sa to neoplati opravovat. Preto som napisal, ze mozno je lepsie kupit druhu hlavu. Ja som mal ponuku za asi 7000 ale 8V. Este moze vymenit iba jedno to zdvihatko, teda pokial je to uz na vacke vidno, ze ktore, ale robota skoro ta ista a vysledok neisty.JRD McLAREN píše:..no ..kolko..ich tam je..
skus porozmyslat..
a ja som jedno kupoval za cca 420,- SKK ....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |