Palivova nadrz
Moderátor: Blue Lanos
Palivova nadrz
Byvaly majitel alebo aj ja , neviem presne , buchol nadrz od spodu , pricom sa samozrejme zdeformovala smerom dovnutra, inak ostala cela , nepraskla . Chcem zistit ci sa da po vybrati cerpadla dostat na spodok nadrze za ucelom prinavratenia povodneho tvaru , samozrejme nakolko sa bude dat . Cerpadlo je neporusene , pracuje bez chyby , a objem nadrze je o nieco mensi , pri rozsvieteni kontrolky paliva som najazdil asi 40 km , dalej som to neriskoval kvoli cerpadlu . Pripadne hodim aj foto len je na to teraz zima . Zistujem len informativne nakolko cez zimu sa to robit nebude . Este dotaz : kamosovi sa podarilo ostat s prazdnou nadrzou - Nexia , a auto uz nenastartoval po doliati paliva , musel ho tahat na pocitac . Aj lanos sa sprava rovnako
- Reklama
no po vyjmuti cerpadla se dostanes v poho na dno nadrze.a muzes ji vymacknout.
pokud dojde benzin tak se nekdy stane ze se cely system zavzdusni a pak se musi pomct ho odvzdusnit obvykle staci povolit palivovy filtr.
to ze se pocitacem da nejak blokovat auto kdyz dojde benzin slysim poprve.
co to bylo za auto?lexus?nebo mercedes?je to divny.jeste me napadlo ze to mohlo byt naftove auto s comon railem.
no nic necham uvah.
pokud dojde benzin tak se nekdy stane ze se cely system zavzdusni a pak se musi pomct ho odvzdusnit obvykle staci povolit palivovy filtr.
to ze se pocitacem da nejak blokovat auto kdyz dojde benzin slysim poprve.
co to bylo za auto?lexus?nebo mercedes?je to divny.jeste me napadlo ze to mohlo byt naftove auto s comon railem.
no nic necham uvah.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil