Ja cetl, ze maximalne 6 tydnu (coz je jeste o neco malo mene, jak 2 mesice). Proto jsem se ptal, jestli mi ma stavajici pojistovna posle slozenku vcas (je-li na to taky nejaky zakon), abych stihnul kdyztak prejit jinam nebo si to musim obehat sam?V.Brousek píše:Jen že pojišťovny mají u nás ze zákona dva měsíce před koncem roku za povinnost zveřejnit výše sazeb za povinné ručení, protože je stanovena 2 měsíční výpovědní lhůta.
Pojišťovny
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
Ja cetl, ze maximalne 6 tydnu (coz je jeste o neco malo mene, jak 2 mesice). Proto jsem se ptal, jestli mi ma stavajici pojistovna posle slozenku vcas (je-li na to taky nejaky zakon), abych stihnul kdyztak prejit jinam nebo si to musim obehat sam? [/quote]
Pěkný den
Až ti příjde domů složenka tak to už je pozdě!!!To ti přijde i jako že ti děkujou že jsi u nich zůstal Výpověď musíš dát sám a třeba půl roku předem ale nejpozději 6 týdnů před termínem k datumu kdy jsi pojistku uzavíral!!!
Ať nám jezdí a nezlobí
Pěkný den
Až ti příjde domů složenka tak to už je pozdě!!!To ti přijde i jako že ti děkujou že jsi u nich zůstal Výpověď musíš dát sám a třeba půl roku předem ale nejpozději 6 týdnů před termínem k datumu kdy jsi pojistku uzavíral!!!
Ať nám jezdí a nezlobí
No ale problem prave je, ze ja ted jeste nevim, na kolik mi ta slozenka prijde! Tj. ted jeste nevim, jestli kvuli cene budu nebo nebudu chtit prejit jinam. Mam treba zajit do pobocky (je to odsud 1 minuta chuze ) a tam mi budou schopni rict, kolik po mne na pristi rok budou chtit? Nebo mam napsat e-mail ci zavolat rovnou na centralu?Topol píše:Až ti příjde domů složenka tak to už je pozdě!!!To ti přijde i jako že ti děkujou že jsi u nich zůstal Výpověď musíš dát sám a třeba půl roku předem ale nejpozději 6 týdnů před termínem k datumu kdy jsi pojistku uzavíral!!!
pokec
...peha díky - já jsem furt jezdil s hasičákem - v DP DS jsme měli tuším macky 2 kilový...jo a jednou mi vzala paní řed. kadeřnic na komoru no to bylo její... bomba zleva na Zborovský a přes stopku jednoznačný....no a ten hasičák nadělal paseku utrh se byl pod mou sedačkou ( jak jsem dokázal přikrčit svoje nohy nevím...fůra věcí je mi záhadou ) a přistál na no noze zákazníka...moje dveře šli kukat i druhý tam se to svezlo, ale vůbec z auta byl rohlík ( a to bylo dva měsíce starý... ), a po hodinách jsem někde zastavil a už nic dál nerozbil...nechci v autě nic co má váhu a může dokonce i zabíjet ale v kufru je zase na nic...) zamyslel se vůbec někdo nad uchycením těchto zařízeních - rychlost a setrvačnost prostě fyzikální zákony než to začne poletovat....to já jen tak aby řeč nestála ( klávesnice ), a taky jsem komunikoval se svým dvorním programátorem, že 2 mega + 48 pidižvíků co mi nacpal do paměti funguje ale jeden mi roztahuje řádky...tak prý mám udělat odborovou schůzi a toho jedneho ze 48 vyloučit...tak prý se to dělá....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
No já ho mám stilovo zabalený(to mi robila moja dráhá polovička)a je aj dobre uchytený no nakolko mám už vetší tak tento poputuje pod sedačku ale aj tam bude uchytený fest
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1972
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1972
pokec
...ty kovové držáky asi něco udrží oproti pofidérním páskům...jasný...asi se podívám po novým...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Pěkný den
Rok se s rokem sešel a je to! Výpověď jse si pohlídal a jsem volný ale už jsem si sjednal poviný u Directu . Zopakuji Kalos 1150 -1680 kč nechal jsem si udělat pojištění na všechny sedačky za 650kč .Protože to bylo přes internet a potom mě volali takže smlouva příjde domů podepíši a jak zaplatím tak je hotovka.Porád sice vyzvídali kolik jsem platil předtím,že mi daj automaticky 20% slevu.Jenže já měl před tím i havarijní a pojištění všechno někde za 13 000 za rok a na to nemám Myslím,že poviný a všechny sedačky stačí! Až příjde smlouva tak napíši přesně parametry protože ještě tvrdil,že mám i odtah. Zkrátka když přijdete a prokážete kolik jste platili tak dávaj 20% slevu !!!
Tak zatím ještě se ozvu aš přijde smlouva.
Ať nám jezdí a nezlobí
Rok se s rokem sešel a je to! Výpověď jse si pohlídal a jsem volný ale už jsem si sjednal poviný u Directu . Zopakuji Kalos 1150 -1680 kč nechal jsem si udělat pojištění na všechny sedačky za 650kč .Protože to bylo přes internet a potom mě volali takže smlouva příjde domů podepíši a jak zaplatím tak je hotovka.Porád sice vyzvídali kolik jsem platil předtím,že mi daj automaticky 20% slevu.Jenže já měl před tím i havarijní a pojištění všechno někde za 13 000 za rok a na to nemám Myslím,že poviný a všechny sedačky stačí! Až příjde smlouva tak napíši přesně parametry protože ještě tvrdil,že mám i odtah. Zkrátka když přijdete a prokážete kolik jste platili tak dávaj 20% slevu !!!
Tak zatím ještě se ozvu aš přijde smlouva.
Ať nám jezdí a nezlobí
Nedělám reklamu, ale už jsem zde psal, že jsem od loňska pojištěn u Triglavu a za 2,0 Nubi platím asi 3300,- (poviné ručení) No proč píšu, nedávno jsem dostal dopis od Triglavu, že se zákoné poj. v roce 2008 zdražuje, ale že si moc váží toho, že jsem u nich pojištěn, že jsem neměl žádnou poj. událost, tak mi pojištění nezdražujou a budu platit jako letos. A to se mi líbí. (nejde mi o nějaký 3 stovky, ale jde mi o způsob jednání, které jsem např. u Kooperativy, nebo i u český zatím nezažil)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
pokec
...no Richard u český s to nemoh zažít...co je v soukromých rukách jde od 10 k 5 ti...teď jsem chtěl odejít, ale byl jsem poučen, odejít je možné jenom k ročnímu období vstupu uzavření pojištění...ale odchází se hodně ... počítám, že do tří let již nebude mít prvenství v počtu zoufalců...byl jsem jeden z nich ( z pohodlnosti... ) proto bez jakékoliv urážky
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Jak se teď zveřejnily nové sazby na další rok, tak jsem počítal, počítal a pokukoval, kam bych se od České zdekoval...a světe div se, všude jinde bych si pohoršil... ...nemohl jsem tomu uvěřit, ale je to tak...pro mě je Česká pojišťovna nejvýhodnější...je v republice ještě někdo takový, nebo jsem sám???
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Pěkný den
Tak mě přišla smlouva.Jak jsem psal Kalos 1150 pojištění na ROK 1 680kč 30 mil. věcná škoda 60 mil. na zdraví.Nechal jsem si pojistit všechny sedačky v autě za 650kč.Takže celkem 2 330kč za rok.Jo a je v tom pojištění na škodu způsobenou špatným stavem vozovky se spoluúčastí 5% min. 3 000kč. Jinak jsem byl u český ale ta je podstatně dražší!
Nechci dělat reklamu ale mrkněte tady a nebo 221 221 221
http://www.direct.cz/
Ať nám jezdí a nezlobí
Tak mě přišla smlouva.Jak jsem psal Kalos 1150 pojištění na ROK 1 680kč 30 mil. věcná škoda 60 mil. na zdraví.Nechal jsem si pojistit všechny sedačky v autě za 650kč.Takže celkem 2 330kč za rok.Jo a je v tom pojištění na škodu způsobenou špatným stavem vozovky se spoluúčastí 5% min. 3 000kč. Jinak jsem byl u český ale ta je podstatně dražší!
Nechci dělat reklamu ale mrkněte tady a nebo 221 221 221
http://www.direct.cz/
Ať nám jezdí a nezlobí
JJ, presne tak, Triglav je od roku 2008 OUT! Uz si asi nahrabali dost zakazniku a dalsi nechteji... Takze ted je u nas (pro muj pripad) nejlevnejsi UNIQA a (pro me i) CSOB, kam se asi v lednu upisu, protoze jsem se konecne premohl a pisemne vypovedel smlouvu u vydriduchu v CPP (posledni kapkou bylo, kdyz mi slecna za prepazkou s klidem sdelila, ze pristi rok na me budou chtit stejne jako loni, takze po 2 letech u CPP jsem misto bonusu -10% ziskal "bonus" +7% ! , takze jsem jim "podekoval").Richard píše:Nedělám reklamu, ale už jsem zde psal, že jsem od loňska pojištěn u Triglavu a za 2,0 Nubi platím asi 3300,- (poviné ručení) No proč píšu, nedávno jsem dostal dopis od Triglavu, že se zákoné poj. v roce 2008 zdražuje