Mlhovky vs. záruka

Moderátor: Blue Lanos

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Re: Indikace zapnutí světel

Příspěvek od Ondras »

Vojta píše:Samozřejmě tam SECURITY je, ale já tam chci dát LEDku jen na světla. Nemíním poslouchat pískaní, když nemám zapnutá světla. I cenový rozdíl.
Originální hlásič cca 300, falešný alarm 50,-
Aha. již jsem pochopil. je mi to jasné...
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Reklama

Zeman Martin

Hlídač.

Příspěvek od Zeman Martin »

Velice jednoduchý a levný hlásič uděláte z Ledky a čtyř diod zapojených do můstku. Bude nejen signalizovat vypnutá světla za jízdy, ale také zapnutá světla po zastavení motoru. Dvoudrátové zapojení mezi spínačem tlaku oleje a osvětlením palubky. Jen nevím jak mám zde uveřejnit schema( velice jednoduché ). Ale možná už víte jak to funguje.
V.Brousek

Re: Hlídač.

Příspěvek od V.Brousek »

Zeman Martin píše:Velice jednoduchý a levný hlásič uděláte z Ledky a čtyř diod zapojených do můstku. Bude nejen signalizovat vypnutá světla za jízdy, ale také zapnutá světla po zastavení motoru. Dvoudrátové zapojení mezi spínačem tlaku oleje a osvětlením palubky. Jen nevím jak mám zde uveřejnit schema( velice jednoduché ). Ale možná už víte jak to funguje.
Tak to tedy nevím,pokud jsi něco takového sestrojil,tak né každý je tu elektroodborník.Musíš hodit schéma.Třeba mě ,na e-mail.Rád se přiučím.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
jakub

Re: Hlídač.

Příspěvek od jakub »

Václav Brousek píše:
Zeman Martin píše:Velice jednoduchý a levný hlásič uděláte z Ledky a čtyř diod zapojených do můstku. Bude nejen signalizovat vypnutá světla za jízdy, ale také zapnutá světla po zastavení motoru. Dvoudrátové zapojení mezi spínačem tlaku oleje a osvětlením palubky. Jen nevím jak mám zde uveřejnit schema( velice jednoduché ). Ale možná už víte jak to funguje.
Tak to tedy nevím,pokud jsi něco takového sestrojil,tak né každý je tu elektroodborník.Musíš hodit schéma.Třeba mě ,na e-mail.Rád se přiučím.
ja bych se primlouval spise pro nahrani budto sem (jestli to jde - minimalne kontaktovat miloshe) nebo na verejny www, protoze takhle to chudak Martin bude posilat mailem co dva dny nejakemu zajemci ...
Satik

Hlásič.

Příspěvek od Satik »

Dobře. Nějak to udělám a dám plánek do placu. :lol:
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Stačí ho nahrát do galerie je to jednoduchý 8) a pak dát odkaz ;)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“