budiky
Moderátor: Blue Lanos
budiky
ahoj lidi potřeboval bych vyndat cely panel s budiky celou tu bilou pro sklenou karbicku nevite nekdo jak nato????? děkuji moc vypadla mi totiz kontrolka rozunuti svetel děkuji za odpovědi avzacné rady předem
- Reklama
Re: budiky
poradim ti asi blbě ale jde to dobře práce asi max 15 minut.Bohužel z hlavy si to nepamatuji.Ale přibližne sundáš kryt pod volantem sundáš kryt těch budiku potom asi 4 šrouby co drží budík odpojíš tachometr povytáhneš a sundáš 2 konektory s káblama to je tak vše ale nejsem jistej přesně jestli jsem na něco nezapomělpaja truhlik píše:ahoj lidi potřeboval bych vyndat cely panel s budiky celou tu bilou pro sklenou karbicku nevite nekdo jak nato????? děkuji moc vypadla mi totiz kontrolka rozunuti svetel děkuji za odpovědi avzacné rady předem
no když to vše odpojíš ten budík kousek potáhneš ven a odpojíš náhon tachometru je tam nastrčenej není přišroubovanej pak už to vytáhneš ven hodně a odpojíš ty konektory vzpoměl jsem si že jsou asi 3 ale to poznášpaja truhlik píše:aha ajak odpojim ten tachometr??? a ty kable kdyz se tam neumim dostat?? prosim??